H χλιδή στο μεγαλείο της στον παραμυθένιο γάμο Κούστα – Μέρμηγκα

0
1484
«ΜΑΡΤΥΡΕΣ» Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

❱❱ Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η καλλονή Δήμητρα Μέρμηγκα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης με φόντο το ηλιοβασίλεμα 
❱❱ Χλιδάτο πάρτι στο φημισμένο La Conca del Sogno στο Σορέντο της Ιταλίας, με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο

Με ένα brunch στην πολυτελή, στολισμένη με λευκά τριαντάφυλλα θαλαμηγό τους «Belita», για να αποχαιρετίσουν τους καλεσμένους τους, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι ο τριήμερος εορτασμός για τον γάμο του εφοπλιστή, προέδρου της Danaos Corporation, δρος Γιάννη Κούστα, με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Μέρμηγκα, που έγινε στο γραφικό θέρετρο της Costa Amafiltana, στο Σορέντο της Ιταλίας. 

Του θρησκευτικού γάμου είχε προηγηθεί το πρωί της Παρασκευής ο πολιτικός στο γραφικό και υπέρκομψο δημαρχείο της πόλης του Σορέντο, ανεπίσημα για το ζευγάρι, αλλά με περίσσια συγκίνηση.

Το βράδυ στις 7 ώρα Ιταλίας ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, με ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα να παρακολουθεί την ένωσή τους και με κουμπάρους τον γνωστό δικηγόρο Χάρη Παμπούκη, τη Βασιλίνα Φλωρίδη -μέλος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας- και την κοσμική κυρία Εύα Λυμπεροπούλου.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, καθισμένοι σε λεύκες καρέκλες, στον γλυκό καιρό, χειροκρότησαν με όλη τους την καρδιά την ένωση των δύο ερωτευμένων.

Ο 62χρονος shipowner και η 25χρονη low profile καλλονή πιασμένοι σφιχτά από το χέρι έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, με τους παρευρισκομένους να εκθειάζουν την ομορφιά της νέας κυρίας Κούστα, η οποία, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη –στον έκτο μήνα–, έλαμπε!

Με εντυπωσιακή ουρά

Το haute couture νυφικό της ήταν δημιουργία του διάσημου Λιβανέζου designer Elie Saab, κεντημένο όλο στο χέρι και με εντυπωσιακή ουρά πέντε μέτρων, ενώ το μοναδικό κόσμημα που φορούσε ήταν το πολλών καρατίων μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο σύζυγός της, με ασορτί διαμαντένια σκουλαρίκια.

Τα μαλλιά της εντυπωσιακής νύφης επιμελήθηκε ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ ο Γιάννης Σίσκος, και δικαιωματικά πολλοί από τους εκλεκτούς καλεσμένους την αποκάλεσαν «ωραιότερη νύφη της Ευρώπης».

Στη συνέχεια δόθηκε καθιστό δείπνο στους κήπους της παραμυθένιας βίλας Τritone στο Σορέντο, με θέα τις δαντελωτές ακρογιαλιές και μενού καθαρά ιταλικό, ενώ ιταλική ήταν και η μουσική που έντυσε τη βραδιά.

Το ξεχωριστό art de la table διέθετε κάτι από Italian chic με άσπρες και πράσινες ορτανσίες και πορσελάνινα σερβίτσια μεγάλης αξίας από συλλογή αντικών. Οι ασημένιες μπομπονιέρες-κομψοτέχνημα που προσφέρθηκαν στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν του οίκου Κώστα Καίσαρη.

Ωστόσο, το μεγάλο γαμήλιο πάρτι για να γιορταστεί το ευτυχές γεγονός δόθηκε μία μέρα μετά, το βράδυ του Σαββάτου, στο φημισμένο La Conca del Sogno με dress code Island Chic και guest καλεσμένο τον αγαπημένο τραγουδιστή του ζευγαριού Αντώνη Ρέμο, ο οποίος έδωσε ελληνικό… ηχόχρωμα στη βραδιά.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ο τραγουδιστής ζήτησε από τον γαμπρό να ανέβει στη σκηνή και να καθίσει στο πιάνο.

Εκείνος, εξαιρετικός πιανίστας, έπαιξε ένα τραγούδι το οποίο συνόδευσε η αισθαντική φωνή του τραγουδιστή και, φυσικά, το αφιέρωσε στη γυναίκα της ζωής του, η οποία το άκουσε συγκινημένη.

Ο γαμήλιος εορτασμός ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι με το brunch που παρέθεσαν οι νεόνυμφοι στη στολισμένη με λευκά τριαντάφυλλα πενηντάμετρη θαλαμηγό τους «Bellita», για να αποχαιρετήσουν τους καλεσμένους τους που μοιράστηκαν μαζί τους το πιο ευτυχισμένο γεγονός της ζωής τους.

Υψηλοί καλεσμένοι

Ανάμεσα στους περίπου 250 καλεσμένους -όλοι τους η αφρόκρεμα των επιχειρήσεων και της ναυτιλίας Ευρώπης και Αμερικής- ήταν ο Λέων Πατίτσας με τη σύζυγό του Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τη σύντροφό του Laurie Holcombe, ο Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη –η οποία λέγεται ότι ήταν αυτή που επιμελήθηκε την haute couture τουαλέτα της νύφης–, η Νινέττα Βαφειά με την κόρη της Κατερίνα, το ζεύγος Κώστα και Χριστιάνας Καίσαρη και πολλοί άλλοι.

Επιθυμία του ζευγαριού είναι αντί δώρων οι καλεσμένοι τους να καταθέσουν χρηματικά ποσά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μήνας του μέλιτος για τους νεονύμφους άρχισε χθες από τις ιταλικές ακτές και θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα, φτάνοντας ως την κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Πηγη: .espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ