«Miss Νοτίου Ελλάδας» η 20χρονη Αγγελική Φραζαδάκη από τη Σύμη! (βίντεο – φωτορεπορτάζ)

0
1602

Μια σπουδαία διάκριση για τα Δωδεκάνησα και για τη Σύμη, κατάφερε να κατακτήσει μια 20χρονη σε καλλιστεία ομορφιάς.

Η Αγγελική Φραζαδάκη, η οποία κατάγεται από τη  «μικρή αρχόντισσα» του Αιγαίου, συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες στο διαγωνισμό «Σταρ Ελληνική Ομορφιά  – Ν. Ελλάδας 2018» που φιλοξενήθηκε στην Καλαμάτα και κέρδισε τον τίτλο της «Miss Νοτίου Ελλάδας»!

Η ίδια μιλώντας στη «Ροδιακή» δεν έκρυψε τη χαρά της για το γεγονός, ενώ φυσικά δεν ξέχασε και το νησί της, τη Σύμη.

Αρχικά, η Αγγελική Φραζαδάκη τόνισε πως «σημασία δεν έχει τόσο πολύ ο τίτλος που πήρα, όσο το γεγονός ότι ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε κάτι ανάλογο και το πιο σημαντικό είναι ότι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου και το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν πράγματι πολύ ωραίο!».

 

 

Το 20χρονο μοντέλο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συντοπίτες της στην πανέμορφη Σύμη, στην οποία άλλωστε ζει και η οικογένειά της, για την πρωτόγνωρη στήριξη που είχε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ το νησί μου, τη Σύμη και τους κάτοικους του για την υποστήριξη που εισέπραξα. Ήταν κάτι μοναδικό».

 

Η Αγγελική Φραζαδάκη που ήδη έχει καταγράψει αρκετά… χιλιόμετρα σε πασαρέλες και επιδείξεις μόδας, ελπίζει πως θα έχει ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον. Μάλιστα, έχει παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως του Alpha, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ήταν παρούσα μαζί με τις υπόλοιπες εστεμμένες του διαγωνισμού ομορφιάς στην εκπομπή Fashion Blogger of the year της Κατερίνας Καινούργιου στο Epsilon TV.

 

 

Πηγή: rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ