Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

0
2104

Παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου του «My Style Rocks» [εικόνες]

H Aλεξάνδρα Παναγιώταρου/ Φωτογραφία instagram
H Aλεξάνδρα Παναγιώταρου/ Φωτογραφία instagram

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον πλαστικό χειρουργό, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Το μυστήριο τελέσθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Τατόι. Αρκετοί από τους καλεσμένους τους δημοσίευσαν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές από τον γάμο, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είχαν ανεβάσει στο instagram στιγμές από τις ετοιμασίες τους πριν την εκκλησία.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέλεξε να κάνει έναν εντυπωσιακό κότσο στα μαλλιά της, δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση, ενώ από τις εικόνες του γάμου φαίνεται να είναι υπέρλαμπρη μέσα στο νυφικό της.

Ο γαμπρός έφτασε στη  εκκλησία νωρίτερα από εκείνη, όπως συνηθίζεται άλλωστε, οδηγώντας ένα κάμπριο αντίκα, το οποίο είχε ανεβάσει λίγο νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

H διακόσμηση του χώρου ήταν λιτή σε λευκό χρώμα.

Φωτογραφίες: instagram/ gossiptv.gr

Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Σήμερα γάμος γίνεται!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αριστομένη Γιαννόπουλο. Η πρώην παίκτρια του «My style rocks» και ο πλαστικός χειρούργος είναι καιρό ζευγάρι κι αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η τελετή θα γίνει στο κτήμα Le Chevalier στη Βαρυπόμπη όπου στη συνέχεια θα γίνει και η δεξίωση. Η διακόσμηση είναι λιτή με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί. Ο γαμπρός έφτασε λίγο πριν τις 7 με ένα αυτοκίνητο αντίκα με ένα κομψό σακάκι. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr είναι εκεί και τα καταγράφει όλα.

στο Gossip-tv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ