Γιάννης Kούστας: Τι έκανε η πρώην του την ώρα του γάμου με την 26χρονη

0
1273

Η Σοφία Γιαννικοπούλου καθόταν στο μπαρ του μαγαζιού παρέα με φίλες της και έπινε Perrie!

Πόλος έλξης για εγχώριους celebrities αλλά και ερωτευμένα ζευγαράκια της showbiz έχει γίνει, όπως σας είχα πει και τις προάλλες, το ολοκαίνουργιο και ήδη πετυχημένο Krabo beach restaurant, στο Καβούρι της Βουλιαγμένης, η ιδιοκτησία του οποίου ανήκει στην οικογένεια Αγιοστρατίτη του «Margi Hotel».

Τακτικοί θαμώνες, αρκετοί κοσμικοί επιχειρηματίες με τις συζύγους τους από βόρεια και νότια προάστια. Εκεί πετύχαμε την περασμένη Παρασκευή την εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Πέτρο Κόκκαλη, με την ηθοποιό να μαγνητίζει τα βλέμματα! Το ζευγάρι δείπνησε σε απομακρυσμένο τραπέζι, θέλοντας έτσι να αποφύγει την πολλή βαβούρα.

Το ενδιαφέρον, όμως, είναι σε μια άλλη κυρία στην οποία έπεσε το μάτι μας.

Ο λόγος για τη Σοφία Κούστα – Γιαννικοπούλου, η οποία ανήμερα του γάμου του πρώην συζύγου της dr. Γιάννη Κούστα με τη νεαρή Δήμητρα Μέρμηγκα στο Σορέντο αποφάσισε να το ρίξει έξω μαζί με τις φίλες της, διασκεδάζοντας στο μπαρ του μαγαζιού, πίνοντας παγωμένο Perrie!

Στο Krabo beach, πάντως, πετύχαμε πιο ερωτευμένους από ποτέ τον Νίκο Οικονομόπουλο με την Ευαγγελία Αραβανή, όπου ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του!

espressonews.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ