Η κόρη της Θεοδωρίδου ζευγάρι με τον γιο της Πετζετάκι!

0
3021

Το νέο ειδύλλιο που παίζει κρυφτούλι με τα φλας  Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου φουλ ερωτευμένη με τον γιο της Ρένας Πετζετάκι

Νέος έρωτας στην πόλη! Η Χριστιάνα Μπέτα, κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, είναι φουλ ερωτευμένη με τον Νικόλα Σαρλή, τον γιο της γνωστής επιχειρηματία Ρένας Πετζετάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το φρέσκο ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρεισήμισι μήνες και η έλξη ήταν τόσο δυνατή που η Χριστιάνα χώρισε από την προηγούμενη σχέση της, προκειμένου να προχωρήσουν μαζί.

Η όμορφη νεαρή, η πρωτότοκη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου -καρπός του έρωτα της τραγουδίστριας από τον πρώτο της σύζυγο, Τάκη Μπέτα-, είναι 24 χρόνων και έχει σπουδάσει στη Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου πήρε πτυχίο το 2017. Μοιάζει πολύ με τη διάσημη μαμά της και είναι η μεγάλη αδυναμία της τραγουδίστριας. Οσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, το οποίο αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό φαίνεται και από τις λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις που κάνει στο πλευρό της πολυφωτογραφημένης μαμάς της.

Το γεγονός ότι αποφεύγει να εκτίθεται στη δημοσιότητα είναι μάλλον ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά και του νέου συντρόφου της, μια και ο Νικόλας Σαρλής αποφεύγει εξίσου τη δημοσιότητα, παρότι είναι γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και κινείται στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Να αναφέρουμε ότι ο γοητευτικός Νικόλας είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της NRG Trading House S.A. (ελληνική εταιρία πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας), ενώ λίγα χρόνια πριν δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης και είχε ποσοστό στο Tokyo Joe της Χριστίνας Παππά, στη Βουλιαγμένη. Μάλιστα, διατηρούσε και φιλική σχέση με τον γιο της ηθοποιού Δημήτρη, όμως τα τελευταία τρία χρόνια έχει διακόψει τη συνεργασία. Παράλληλα, διατελεί έτερος αντιπρόεδρος στον όμιλο Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής.

Η γνωριμία

Οπως πληροφορηθήκαμε από το περιβάλλον τους, οι δύο ερωτευμένοι μοιάζουν σαν να ήταν ζευγάρι από πάντα! Τους αρέσουν τα ίδια μέρη, συνήθως ήσυχα και μακριά από την πολυκοσμία, και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Η γνωριμία και η σχέση τους μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή, διότι οι ίδιοι την προστατεύουν, ωστόσο δείχνει ότι θα έχει διάρκεια και -ποιος ξέρει;- μπορεί και ευτυχή κατάληξη.

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ