Ρένα Βλαχοπούλου: Πόσο πουλήθηκε το σπίτι της στην Κέρκυρα. Δεν το πιστεύαμε [video]

0
1229

Πόσο πουλήθηκε το σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα;

Η Ρένα Βλαχοπούλου διέθετε ένα όμορφο τριώροφο σπίτι στην Κέρκυρα.

Το σπίτι αυτό ήταν το αγαπημένο της αείμνηστης ηθοποιού και το είχε αφήσει κληρονομιά στον σύζυγό της.

Πλέον έχει πουληθεί σε πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με την πραγματική του αξία.

«Η Ρένα Βλαχοπούλου είναι κατά κάποιον τρόπο το “πρόσωπο” του νησιού, η μασκότ. Η Κερκυραία. Και αγαπούσε το νησί με πάθος. Το θεωρούσε τον τόπο της.

Εκεί ήθελε να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της με τον σύζυγό της, Γιώργο Λαφαζάνη. Στα 60 της οργανώνει το όνειρό της για την τελευταία πράξη της ζωής της.

Σ’ ένα οικόπεδο έξι στρεμμάτων, δέκα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, χτίζει ένα τριώροφο σπίτι 460τμ. Εκεί θα περνάει τέσσερις μήνες το χρόνο. Και εκεί θα δηλώνει πως ζει πια στον δικό της τόπο, στον τόπο των ονείρων της.

Όταν πέθανε, το 2004, έκλεισε το σπίτι με λουκέτο και δεν άνοιξε ποτέ ξανά. Ο σύζυγός της, που ήταν και ο κληρονόμος της, αρνιόταν να πάει, δεν ήθελε να θυμάται. Δεν ήθελε ούτε καν να το συντηρεί.

Άλλωστε, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό της, εκείνος παθαίνει Αλτσχάιμερ και το 2010 πεθαίνει, χωρίς ποτέ να μπορέσει να ξεπεράσει την απουσία της.

Τελικά το σπίτι πουλήθηκε το 2013 σε πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με την πραγματική αξία του, για 500.000 ευρώ, με όλα τα έπιπλά της μέσα», αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Down Town.

Δείτε το εσωτερικό του σπιτιού της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ