Η Ζουγανέλη χώρισε λόγω συγκατοίκησης

0
466

Χώρισαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Αθητάκης έπειτα από τρία χρόνια σχέσης

Επεσαν οι τίτλοι τέλους στον δεσμό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Γιάννη Αθητάκη.

Οπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο μας, εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες περί σοβαρής κρίσης στη σχέση της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τον γοητευτικό ηθοποιό, καθώς είχαν μήνες να εμφανιστούν μαζί σε κάποια κοσμική εκδήλωση.

Χθεσινό δημοσίευμα της «Real Life» επιβεβαιώνει τις παραπάνω φήμες, αναφέροντας ότι η Ελεωνόρα και ο Γιάννης χώρισαν κοινή συναινέσει στις αρχές του καλοκαιριού, καθώς δεν λειτούργησε η προσπάθεια που έκαναν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Η ερμηνεύτρια βρίσκεται αυτή την εποχή on the road λόγω της καλοκαιρινής περιοδείας και το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός εργάζεται πλέον ως barman στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.

Χαρακτηριστική σε ό,τι αφορά τον χωρισμό τους φαίνεται να είναι και η πρόσφατη δήλωση της καλλιτέχνιδας ότι έχει πατήσει πολλές ψηλές κορφές χάρη στον έρωτα, αλλά δεν έχει ακόμη φτάσει στον έναν και μοναδικό, άρα η διαδρομή συνεχίζεται…

Να θυμίσουμε πως η Ελεωνόρα και ο Γιάννης ήταν μαζί περίπου τρία χρόνια και αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Γνωρίστηκαν στη θεατρική παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή της Εντίθ Πιαφ τον Φεβρουάριο του 2015.

Αρχικά υπήρξαν συνεργάτες, ωστόσο ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα. Το φθινόπωρο του ίδιου έτους έγιναν ζευγάρι και τα δυνατά αισθήματα που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον τους οδήγησαν τελικά στην απόφαση να μοιραστούν την ίδια στέγη, κάτι που έμελλε να γίνει όμως η αιτία του χωρισμού τους.

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ