Γιώργος Λουκανίδης: 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα – Τα συγκινητικά λόγια της Ελίνας Κέφη

0
1479

Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ημέρα που ο Γιώργος Λουκανίδης έφυγε από τη ζωή.

Ο γυμναστής της εκπομπής «Πρωινός καφές» και γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Τάκη Λουκανίδη. Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το τραγικό δυστύχημα η Ελίνα Κέφη θέλησε να πει δύο λόγια καθώς την περίοδο εκείνη στον πρωινό καφέ συνεργαζόντουσαν.

«Ο Γιώργος ήταν ένα εξαιρετικό πλάσμα. Ήταν ένα παιδί εξωτερικά καταρχήν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν ένα παιδί όμορφο εσωτερικά. Είχε γνωρίσει τεράστια δημοσιότητα τότε, γιατί ήταν ο πρώτος άντρας γυμναστής στην ελληνική τηλεόραση. Δεν φαντάζεστε τι γινόταν στα ταξίδια που πηγαίναμε. Πως έτρεχαν οι κοπέλες, οι μαμάδες να τον αγκαλιάσουν. Ήταν αξιαγάπητος.

Θυμάμαι ένα περιστατικό. Είχαμε πάει στη Ρόδο ταξίδι και θα γράφαμε την εκπομπή της επόμενης ημέρας. Κάποια στιγμή ψάχναμε τον τραγουδιστή που είχαμε καλεσμένο, ο οποίος κοιμόταν στο δωμάτιο του από την κούραση και δεν ξύπνησε ποτέ να έρθει κι έκανε ο Γιώργος τον τραγουδιστή. Στα αστεία. Συν ότι ασχολήθηκε και με το τραγούδι κάποια στιγμή. Τραγούδησε σε μαγαζιά. Είχε πολύ ωραία φωνή. Ήταν ένα πολύ γλυκό πλάσμα, πολύ καλό παιδί και αγαπημένη του γιορτή ήταν τα Χριστούγεννα. Θυμάμαι στόλιζε το σπίτι του μέσα-έξω. Περνούσες από το σπίτι του και ήταν ένα τεράστιο φως, όπως έτσι ακριβώς ήταν το φως που είχε κι εκείνος στην ψυχή του», δήλωσε στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι».

Gossip-tv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ