Οι φωτό και τα sms που καίνε την Αρτζέντο -Γυμνή στο κρεβάτι με τον 17χρονο, τι λέει για το σεξ μαζί του [εικόνες]

0
1226

Μπορεί η Αζια Αρτζέντο να διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είχε ερωτικές επαφές με τον 17χρονο που την κατηγορεί για βιασμό, αλλά το ΤΜΖ παρουσιάζει στοιχεία που την καίνε. 

Συγκεκριμένα, το ΤΜΖ έχει στα χέρια του φωτογραφίες και μηνύματα φωτιά.

Φωτογραφίες από το 2013 που δείχνουν την Αρτζέντο με τον Τζίμι Μπένετ γυμνούς στο κρεβάτι του ξενοδοχείου Marina del Rey Ritz Carlton στην Καλιφόρνια, και sms που αντάλλαξε η ηθοποιός πριν μήνες με τον τότε σύντροφό της Αντονι Μπουρντέν αλλά και κάποιον φίλο της και στα οποία ουσιαστικά παραδέχεται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον νεαρό ηθοποιό, αλλά με δική του πρωτοβουλία.

Η φωτό που υποτίθεται ότι καίει την Αζια ΑρτζέντοΗ φωτό που υποτίθεται ότι καίει την Αζια Αρτζέντο«Δεν ήταν βιασμός, αλλά ήμουν παγωμένη. Εκείνος ήταν από πάνω μου. Αργότερα μου είπε ότι είχε σεξουαλικές φαντασιώσεις μαζί μου από 12 ετών», φέρεται να γράφει σε ένα από τα μηνύματά της η Αζια Αρτζέντο. Στο ίδιο μήνυμα μάλιστα η Αρτζέντο, προς επίρρωση προφανώς των λεγομένων της περιλαμβάνει και μια φωτό με το σημείωμα που φέρεται να της είχε δώσει ο 17χρονος τότε Τζίμι Μπένετ. Το σημείωμα είναι γραμμένο σε χαρτί από το μπλοκάκι του ξενοδοχείου Ritz Carlton όπου φέρεται να  συνευρέθηκε ερωτικά με τον ανήλικο. Το σημείωμα εικάζεται ότι το έχει γράψει ο Μπένετ και γράφει: «Αζια, σ’ αγαπαώ με όλη μου την καρδιά. Είμαι τόσο ευτυχής που συναντηθήκαμε ξανά. Τζίμι». Μάλιστα το σημείωμα κλείνει με μια γελαστή φατσούλα. Στο ίδιο sms η Αρτζέντο υποστηρίζει ακόμη ότι ο νεαρός ηθοποιός της έστελνε γυμνές φωτογραφίες όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και δύο εβδομάδες πριν της παραδοθεί η επιστολή του δικηγόρου του μέσω της οποίας την εκβίαζε.

Το ερωτικό σημείωμα που φέρεται να έγραψε ο Μπένετ στην ΑρτζέντοΤο ερωτικό σημείωμα που φέρεται να έγραψε ο Μπένετ στην Αρτζέντο

Σε άλλα μηνύματά της, που δημοσιεύει το ΤΜΖ, η Αρτζέντο φαίνεται να γράφει:

«Εκανα σεξ μαζί του και ένιωσα περίεργα. Δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικος, μέχρι που μου έστειλε την επιστολή. Το κοινό δεν ξέρει τίποτα. Μόνο αυτά που έγραψαν οι NYT, το οποίο είναι μονόπλευρό. Το γράμα είναι εκβιαστικό. Με πήδηξε».

Στη συνέχεια αυτός που απαντά στην Αρτζέντο, στις μπλε «φούσκες», την ρωτάει για τις κοινές φωτό στο κρεβάτι, μία εκ των οποίων δημοσιεύει τώρα το ΤΜΖ. «Μπορείς να δεις το στήθος μου. Αυτό είναι όλο. Δεν σημαίνει ότι κάναμε σεξ», του απαντά η ηθοποιός.

Αναφέρει ακόμη ότι δεν γνώριζε ότι όταν έκανε σεξ με τον Μπένετ εκείνος ήταν ανήλικος (το σεξ με ανήλικο στην Καλιφόρνια είναι κακούργημα). Και συμπληρώνει ότι «Οταν ήμουν 17 ετών είχα σχέση με έναν 33χρονο άνδρα, για χρόνια. Ημουν μόλις 17».

Και σε κάποιο άλλο: «Αν χάσω τη δουλειά μου θα μετακομίσω στην Αφρική ή στο δάσος του Αμαζονίου».

Τα sms που υποτίθεται ότι αντάλλαξε με τον ΜπουρντένΤα sms που υποτίθεται ότι αντάλλαξε με τον Μπουρντέν

Η εμπλοκή Μπουρντέν 

Παρά το γεγονός ότι το ΤΜΖ δεν αναφέρει ότι τα μηνύματα της Αρτζέντο ανταλλάσσονται με τον τότε σύντροφό της Αντονι Μπουρντέν, στον οποίο προφανώς εξομολογήθηκε τον εκβιασμό που της έκανε ο Τζίμι Μπένετ για να την βοηθήσει, ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα μηνύματα της ηθοποιού ανταλλάσσονται με τον σεφ.

Μάλιστα, η ιταλική Huffington Post αναφέρει ότι Μπουρντέν και Αρτζέντο στα μηνύματά τους αναφέρονται στον Μπένετ ως «γαϊδούρι», για να μην καρφωθούν καθώς και ότι σε κάποια από αυτά ο Μπουρντέν προσπαθούσε να καθησυχάσει την Αρτζέντο παρακινώντας την να δώσει στον Μπένετ χρήματα για να εξασφαλίσει τη σιωπή του. «Δίνοντάς του χρήματα δεν παραδέχεσαι την ενοχή σου, δεν είναι μια προσπάθεια να αγοράσεις τη σιωπή του, αλλά μόνο μια προσφορά σε μια βασανισμένη ψυχή που προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει χρήματα». «Μπορείς βέβαια να του πεις να πάει να γαμηθεί. Όπως και να ‘χει, θα είμαι στο πλάι σου», έγραφε ακόμη ο Μπουρντέν στην Αρτζέντο.

Η 42χρονη ηθοποιός έγραψε στον Αντονι Μπουρντέν ότι ήταν άφραγκη και έτσι ο σεφ προσφέρθηκε να της δώσει εκείνος το ποσό που χρειαζόταν για να μην την καταγγείλει ο Μπένετ. «Δεν αγοράζουμε τη σιωπή του, απλώς την ελευθερία να μην σε ενοχλεί, ενώ βοηθάμε και έναν φτωχό ανόητο να ξαναφτιάξει τη ζωή του». Η Αρτζέντο από την πλευρά της φέρεται να απαντά «Δεν θα αγοράσω τη σιωπή του για κάτι που δεν είναι αλήθεια, αλλά και έτσι επειδή μου την έσπασε».

Σε άλλο sms η Αρτζέντο αναφέρει οι δεν είχε αποθηκεύσει καμία συνομιλία της με τον Μπένετ στο Snapchat, επιμένοντας ότι εάν δεν υπήρχε η επιμονή του Μπουρντέν, δεν θα είχε καταβάλει ποτέ αποζημίωση στον ηθοποιό, τον οποίο αποκαλεί ένα αποτυχημένο παιδί το οποίο κατέστρεψαν οι γονείς του.

Αρτζέντο και Μπουρντέν παρέαΑρτζέντο και Μπουρντέν παρέα

Το ιστορικό

Πριν λίγες ημέρες οι New York Times έφεραν στο φως δικαστικά έγγραφα στα οποία αποδεικνύεται ότι πριν μερικούς μήνες και ενώ η Αζια Αρτζένο κατηγορούσε ανοιχτά για βιασμό τον χολιγουντιανό ηθοποιό Χάρβεϊ Γουίνστιν, η ίδια πλήρωνε 380.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τη σιωπή του 17χρονου που κατηγορούσε την ίδια για βιασμό! 

Ο Τζίμι Μπένετ, 22 ετών σήμερα, κατήγγειλε ότι όταν ήταν 17 ετών βιάστηκε από την Αρτζέντο στο ξενοδοχείο Marina del Rey Ritz Carlton στην Καλιφόρνια. Υποστηρίζει ακόμη ότι μετά την εμπειρία αυτή απέκτησε ψυχολογικά προβλήματα και καταστράφηκε η καριέρα του. Ο Μπένετ είναι ηθοποιός και σε ηλικία επτά ετών είχε συμμετάσχει σε ταινία με την Αζια Αρτζέντο. Από εκεί και πέρα οι δυο τους διατηρούσαν επαφές.

Η ίδια η Αρτζέντο σε δήλωσή της χθες διέψευσε κατηγορηματικά ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον 17χρονο, παραδέχθηκε ωστόσο ότι ο Αντονι Μπουρντέν έδωσε 380.000 δολάρια στον Μπένετ γιατι τον… λυπήθηκε.

Η ίδια η Αρτζέντο πάντως έχει ποστάρει στο Instagram της φωτό με τον 17χρονοΗ ίδια η Αρτζέντο πάντως έχει ποστάρει στο Instagram της φωτό με τον 17χρονο

Από την ταινία που είχαν παίξει μαζί Αρτζέντο και Μπένετ, όταν ο τελευταίος ήταν επτά ετώνΑπό την ταινία που είχαν παίξει μαζί Αρτζέντο και Μπένετ, όταν ο τελευταίος ήταν επτά ετών

Φωτογραφία που έχει ποστάρει η Αρτζέντο από τη συνάντηση τής με τον Μπένετ στην ΚαλιφόρνιαΦωτογραφία που έχει ποστάρει η Αρτζέντο από τη συνάντηση τής με τον Μπένετ στην Καλιφόρνια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ