Χώρισε ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας -Μετά από 4 χρόνια αρραβώνα

3
1634

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας Παπανδρέου, περνάει στο στάδιο της μοναξιάς, αφού μόλις χώρισε από την αγαπημένη του σύντροφο, Πωλίνα Πατραμάνη.

Αν και όλοι στην οικογένεια ανέμεναν να μάθουν πως θα φάνε κουφέτα από τον εγγονό του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, καθώς το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί στην Κρήτη, τελικά, όπως γράφει το Secret των «Παραπολιτικών», ήρθε η μεγάλη ανατροπή στη ζωή τους, ο χωρισμός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το ζευγάρι ύστερα από πολύχρονη σχέση αποφάσισε από κοινού να βάλει οριστικά τέλος, αφού η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της. Οι δρόμοι τους χώρισαν και τόσο ο Ανδρέας όσο και η Πωλίνα περνούν μια περίοδο απομόνωσης, αποφεύγοντας κοινούς φίλους, διατηρώντας όμως καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου junior σπούδασε Κοινωνιολογία στη Σουηδία και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον βελονισμό και μάλιστα διδάσκει μελισσοβελονισμό στην Κρήτη. Η Πωλίνα Πατραμάνη έχει δημιουργήσει μια σειρά χειροποίητων οργανικών καλλυντικών με την ονομασία Melilotus από τον μελίλωτο, που συγκαταλέγεται στα χαρακτηριστικά φαρμακευτικά φυτά της Κρήτης. Ο αρραβώνας τους κράτησε τέσσερα χρόνια.

aftodioikisi.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Για ψάξε εκεί ανάμεσα στα μπούτια σου για κανένα μπιμπίκι ή για καμιά κυστούλα, φέρνουν φαγούρα και τρίψιμο….

      • ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ? ΠΟΣΟ ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΑΜ…..ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΚΥΤΤΑΡΑ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΟΥΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ.
        ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ. ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ