Μαντώ Γαστεράτου: Το παραμυθένιο πέπλο του bridal look φαίνεται για πρώτη φορά ολόκληρο

0
554

To νυφικό της Μαντούς Γαστεράτου δεν ήταν μια απλή νυφική δημιουργία: οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Για το νυφικό που σχεδίασε η Stalo Theodorou χρειάστηκαν 200 ώρες δουλειάς και 40.000 κρύσταλλα Swarovski.

Πριν από λίγες ημέρες, όταν η παρουσιάστρια ρωτήθηκε σε συνέντευξή της στο ένθετο Gala του Πρώτου Θέματος για το πόσα νυφικά δοκίμασε μέχρι να καταλήξει στο ιδανικό, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Κανένα. Ήξερα τι ήθελα, το συζήτησα με τη Stalo Theodorou και άρχιζε να το σχεδιάζει. Η κουμπάρα μου, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η μητέρα της, η σχεδιάστρια Κατερίνα Αντωνοπούλου (ιδιοκτήτριες του Atelier Rene) ήξεραν τι έχω στο μυαλό μου-κανείς ποτέ δεν αγχώθηκε με αυτό το θέμα».

Η σχεδιάστρια της νυφικής δημιουργίας, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει τις μικρές λεπτομέρειες που έκαναν το νυφικό της παρουσιάστριας ξεχωριστό: γαλλική δαντέλα, ιταλικό κιπούρ και ένα πέπλο μήκους τεσσάρων μέτρων.

 

Το τελευταίο, το είδαμε με κάθε του λεπτομέρεια σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media, από το Atelier Rene.

Το Atelier Rene σχεδίασε το φόρεμα της νύφης στην δεξίωση του γάμου αλλά και το φόρεμα της Μπάγιας Αντωνοπούλου που πάντρεψε το ζεύγαρι.

Η φωτογραφία δείχνει ότι το μακρύ πέπλο με τα πλεκτά κεντήματα ήταν με διαφορά η πιο εντυπωσιακή λεπτομέρεια του bridal look της παρουσιάστριας!

Μαντώ Γαστεράτου, Νίκος Ισηγόνης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Μαντώ Γαστεράτου, Νίκος Ισηγόνης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ