Ιωάννα Μπέλλα: Η καλλονή κόρη του βασιλιά του κρέατος που βγήκε Σταρ Ελλάς 2018 [εικόνες] Πως ήταν πριν τις πλαστικές (χαμός στο Twitter ξυδάκι οι βίγκαν)

0
1032
Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ, Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

Ιωάννα Μπέλλα/ Φωτογραφία: Ιnstagram
Ιωάννα Μπέλλα/ Φωτογραφία: Ιnstagram

 

Μπορεί με μία πρώτη ματιά όλοι να προσέχουν τα δίμετρα πόδια της και το διαπεραστικό βλέμμα της και να θυμούνται όλα όσα άκουσε από τους κριτές του Next Top Model, πριν βγει Σταρ Ελλάς 2017, αλλά η Ιωάννα Μπέλλα έχει μία διαφορετική ιστορία να πει από αυτή της «παγκόσμιας ειρήνης» που ακούμε από όλες τις εστεμμένες.

Έχει το ύψος της Ζιζέλ (1,83 μέτρα), το κορμί της Ιζαμπελ Γκούλαντ (με καλογυμνασμένους κοιλιακούς) και την φυσιογνωμία Ιταλίδας τηλεπερσόνας, όπως είχε πει και ο Δημήτρης Σκούλος όταν την σχολίαζε στο Next Top Model.

Η Ιωάννα Μπέλλα, λοιπόν, είχε όλα τα φόντα από μικρή ηλικία να γίνει μοντέλο, ωστόσο αν δεν είχε ένα ατύχημα στα 17 της, ίσως και να μην την γνωρίζαμε ποτέ τουλάχιστον με αυτή την ιδιότητα.

Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στα 7 της και μέχρι το Λύκειο είχε καταφέρει να μπει στην Εθνική ομάδα βόλεϊ και από μία τοπική ομάδα της Βέροιας όπου και ζούσε να παίξει στην ομάδα του Ηρακλή.

Το όνειρό της ήταν να μην σταματήσει να καρφώνει από το φιλέ, ωστόσο ένα ανόητο παιχνίδι της «έκοψε» αμέσως τα όνειρα.

«Λίγες εβδομάδες πριν φύγω, στα πλαίσια της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα εφήβων στο Σουφλί, ήμασταν στο γυμναστήριο μαζί με το αντρικό τμήμα και κάναμε βάρη. Ο προπονητής μου έλειπε. Κάποιος μου έβαλε στοίχημα ότι δεν μπορώ να σηκώσω 150 κιλά στη μπάρα. Το δοκίμασα. Και στη δεύτερη επανάληψη ακούστηκε ένα κρακ και έπεσα κάτω», ανέφερε η καλλονή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Oneman, τονίζοντας πως οι επόμενοι μήνες ήταν εφιάλτης για εκείνη.

«Έπαθα σπονδυλολίσθηση και ράγισμα στην λεκάνη. Τους επόμενους πέντε μήνες τους πέρασα στο κρεβάτι μιας κλινικής στη Θεσσαλονίκη, ανήμπορη να περπατήσω».
Μαζί με τον σοβαρό τραυματισμό, όπως ανέφερε η Μπέλλα στην συνέντευξή της, την πόρτα της χτύπησε και η κατάθλιψη, ενώ χρειάστηκε για ένα διάστημα να πηγαίνει στο Λύκειο με αναπηρικό καροτσάκι.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, ήταν η οικογένειά της.

Η εστεμμένη προέρχεται από μία αρκετά εύπορη οικογένεια, ενώ πολλά μέσα την έχουν αποκαλέσει ουκ ολίγες φορές… η κόρη του «βασιλιά» του κρέατος.

Κι αυτό γιατί ο πατέρας της έχει εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στη Βέροια και σφαγείο, ενώ ταυτόχρονα τρέχει περίπου 200 κρεοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι μέχρι να ακολουθήσει το δικό της επαγγελματικό δρόμο, η Σταρ Ελλάς 2018 μεγάλωσε σαν πριγκίπισσα στην Βέροια, ενώ δεν έκρυψε ποτέ πως ο πατέρα της της είχε τεράστια αδυναμία.

Παράδειγμα μάλιστα τα δύο άλογα που της είχε αγοράσει στα 12α και 17α γενέθλιά της, ώστε να ιππεύει στον στάβλου του σπιτιού της.

Ωστόσο όταν η δίμετρη καλλονή είδε πως πλέον το βόλεϊ ήταν μία ωραία ανάμνηση και τίποτα άλλο, δεν θέλησε να γίνει αμέσως μοντέλο… για την ακρίβεια δεν το είχε καν στο μυαλό της.

Προτίμησε να σπουδάσει αισθητική και να γίνει make up artist, γεγονός που της άνοιξε τις πόρτες στην εγχώρια showbiz.

Ανέλαβε το μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα και της Άννας Βίσση, ενώ από τον λογαριασμό της στο Instagram αποδεικνύεται πως ταυτόχρονα εμφανιζόταν και ως μοντέλο για μακιγιάζ στο πρωινό της Φαίης Σκορδά.

Οπως είχε πει στο oneman μάλιστα η Φουρέιρα και η Βίσση ήταν αυτές που την έπεισαν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, κι έτσι μετά από λίγο η 22χρονη έγινε μέλος του πρακτορείου μοντέλων Ηappy People Models.

Γνωστή (με τον λάθος τρόπο όμως) στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από τις οντισιόν του Next Top Model.

Έχοντας εμφανιστεί μπροστά στον Δημήτρη Σκούλο, τον Άγγελο Μπράτη, την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με πλαστικοποιημένα χείλη και στήθος, η Ελληνίδα με την μεσογειακή ομορφιά αν και πανέμορφη, δεν πέρασε στην επόμενη φάση με αποτέλεσμα και να την δούμε δακρυσμένη στους δέκτες μας.

Ωστόσο για τους γνώστες της μόδας, η Ιωάννα Μπέλλα δεν ήταν καθόλου άγνωστη. Οίκοι μόδας και ελληνικά brands «έτρεχαν» να την κλείσουν για να διαφημίσει τις δημιουργίες τους πέρσι.

Έτσι η πανέμορφη κοπέλα από την Βέροια μόνο την άνοιξη του 2018 εμφανιζόταν ως κεντρικό μοντέλο στο brand της Υβόννης Μπόσνιακ, της Ειρήνης Μάκκου και του brand “Nash by Natasha Avloniti”.

Επίσης η 22χρονη έχει περπατήσει και στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας 2018, ντυμένη νυφούλα.

Πριν όμως φτάσουμε στα καλλιστεία, η μεσογειακή θεά κυνήγησε ακόμη ένα όνειρο που λίγες στον κόσμο καταφέρνουν.

Ταξίδεψε μέχρι την Νέα Υόρκη και βρέθηκε μπροστά σε μία ακόμη κριτική επιτροπή, αυτή της Victoria Secret.

Το μοντέλο μάλιστα δημοσίευσε και μία φωτογραφία στο Instagram της, όπου βρίσκεται στο backstage και περιμένει να περάσει από casting.

Μέχρι τα καλλιστεία πάντως, η Ιωάννα Μπέλλα φαίνεται πως άκουσε την κριτική που της είχαν κάνει στο Next Top Model.

Εσβησε τα τατουάζ από τα μπούτια της, τα οποία η Ηλιάννα Παπαγεωργίου τα είχε χαρακτηρίσει δεύτερα και είχε παρομοιάσει με «ζατιέρες», έβγαλε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και κάλυψε με κάποιον τρόπο τα πολύ φουσκωμένα χείλη της, με αποτέλεσμα την νύκτα των καλλιστείων να φαίνονται λίγο πιο μικρά.

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι η Σταρ Ελλάς 2018.Η Ιωάννα Μπέλλα είναι η Σταρ Ελλάς 2018.

Δεν ξέρουμε αν ήταν η θέληση της ή το γεγονός πως είναι εντυπωσιακή ακόμη και με δύο- τρεις πλαστικές παραπάνω, αλλά η Ιωάννα Μπέλλα έφτασε για πρώτη φορά, μετά τις τόσες προσπάθειες, στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και πήρε το τίτλο της πιο ωραίας Ελληνίδας της χρονιάς, δηλαδή της Σταρ Ελλάς 2018.

Η 22χρονη καλλονή είχε γίνει θέμα συζήτησης στο Next Top Model, λόγω των πλαστικών της, οι οποίες δεν της επέτρεψαν να περάσει και στην επόμενη φάση. Η 22χρονη καλλονή είχε γίνει θέμα συζήτησης στο Next Top Model, λόγω των πλαστικών της, οι οποίες δεν της επέτρεψαν να περάσει και στην επόμενη φάση.

Βέβαια οι αντιδράσεις με το αποτέλεσμα δεν έλειψαν… ήδη η Κρίστι Κρανά, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου πρακτορείου μοντέλων, δήλωσε πως με τόσες πλαστικές θα έπρεπε να πάει στα Playmate, ενώ στο άκουσμα πως η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε «Σταρ Ελλάς», μία υποψήφια δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Ωστόσο κατάφερε και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί των Καλλιστείων 2018. Ωστόσο κατάφερε και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί των Καλλιστείων 2018.

Ετσι ήταν η Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα, πριν από τις πλαστικές [εικόνες]

 Ετσι ήταν η Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα, πριν από τις πλαστικές [εικόνες]

Μπορεί τα καλλίγραμμα πόδια και το γυμνασμένο κορμί να το έχει «χτίσει» μόνη της, αλλά δεν είναι κρυφό πως η Ιωάννα Μπέλλα έχει πέσει «θύμα» των αισθητικών επεμβάσεων, ακόμη και πριν βγει Σταρ Ελλάς 2018.

Αλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που η Ελληνίδα καλλονή κόπηκε από το Next Top Model, καθώς εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές έχοντας φουσκώσει τα χείλη της, επέμβει στο στήθος της και έχοντας ψεύτικες βλεφαρίδες και νύχια.

Μάλιστα λόγω των αισθητικών της επεμβάσεων μετά την ανάδειξη της ως Σταρ Ελλάς , δεν έλειψαν οι κακές κριτικές.

Tότε:

Η Ιωάννα Μπέλλα σε μικρότερη ηλικία πριν τις αισθητικές επεμβάσεις. Η Ιωάννα Μπέλλα σε μικρότερη ηλικία πριν τις αισθητικές επεμβάσεις.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η Σταρ Ελλάς 2018 είναι αρκετά διαφορετική από τότε.Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η Σταρ Ελλάς 2018 είναι αρκετά διαφορετική από τότε.

Πιο μικρά χείλη αλλά με το ίδιο έντονο βλέμμα. Πιο μικρά χείλη αλλά με το ίδιο έντονο βλέμμα.

Πάντως λόγω των πλαστικών της επεμβάσεων δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις μετά την ανάδειξή της ως Σταρ Ελλάς. Πάντως λόγω των πλαστικών της επεμβάσεων δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις μετά την ανάδειξή της ως Σταρ Ελλάς.

Η Κρίστι Κρανά, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου πρακτορείου μοντέλων, δήλωσε πως με τόσες πλαστικές θα έπρεπε να πάει στα Playmate, ενώ στο άκουσμα πως η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε «Σταρ Ελλάς», μία υποψήφια δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα διέρρευσαν στα μέσα φωτογραφίες με το πως ήταν η Σταρ Ελλάς, πριν κάνει όλες αυτές τις πλαστικές.

Μπορεί οι φωτογραφίες να τραβήχτηκαν όταν η Ιωάννα Μπέλλα ήταν σε πιο μικρή ηλικία, αλλά η αλλαγή σε σχέση με το σήμερα είναι εμφανής.

Έχοντας όχι τόσο juicy χείλη, και πιο χυμώδης σιλουέτα, η Ελληνίδα καλλονή σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα το απλό κορίτσι με το εκφραστικό βλέμμα που ήταν πριν μερικά χρόνια.

Tώρα:

Φωτογραφίες: Dailymedia.gr

Πηγή: iefimerida.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ