Τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Πλιάτσικα | Αποκαλύψεις-«φωτιά» στο δικαστήριο

0
166

 Ολα στη φόρα από την αδελφή της εν διαστάσει συζύγου του Mr ΠΥΞ ΛΑΞ

Αποκαλύψεις-«φωτιά» για την εξωσυζυγική σχέση του Φίλιππου Πλιάτσικα, που είχε ως αποτέλεσμα τη ρήξη στον γάμο του με την ηθοποιό και πρώην παρουσιάστρια Νάντια Σπηλιωτοπούλου, ήρθαν στο φως στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι δύο πλευρές για το ύψος της διατροφής, την επιμέλεια αλλά και την επικοινωνία της 13χρονης κόρης τους με τον τραγουδιστή.

Συνοδευόμενοι από φιλικά και συγγενικά τους πρόσωπα οι άλλοτε αγαπημένοι σύζυγοι που έφτασαν στα Δικαστήρια της Ευελπίδων αντάλλαξαν κλεφτές διερευνητικές ματιές, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσουν.

Κάθε επικοινωνία μεταξύ τους έγινε μέσω των δικηγόρων τους, οι οποίοι σύντομα βρέθηκαν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους ενώπιον του προέδρου, κατά την εξέταση των μαρτύρων που κατέθεσαν και από τις δύο πλευρές.

Μόνο που τη θερμή υπεράσπιση των αιτημάτων των δύο αντίδικων γονέων διαδέχθηκε η… παγωμάρα στην αίθουσα του δικαστηρίου, όταν η αδελφή της Νάντιας Σπηλιωτοπούλου αποκάλυψε στην κατάθεσή της ότι η πολύχρονη σχέση του ζευγαριού κλονίστηκε συθέμελα όταν η σύζυγος του καλλιτέχνη «έμαθε το 2014 πως ο 51χρονος διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό». Οπως ανέφερε η μάρτυρας, «ο Φίλιππος είναι καλός πατέρας, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερος εάν δεν έμπλεκε τα προσωπικά του», προσθέτοντας ότι «το παιδί όσο μεγαλώνει χρειάζεται και τους δύο γονείς».

«Η μικρή με τη μαμά της θέλει να μείνει και να έχει μια καλή, ποιοτική σχέση με το μπαμπά της. Γιατί χρειάζεται το πατρικό πρότυπο» είπε ακόμη η μάρτυρας, τονίζοντας ότι η αδελφή της «παραμέλησε πλήρως τα επαγγελματικά της προκειμένου να αφοσιωθεί στο παιδί και στον σύζυγό της». Οπως ανέφερε, η στάση του τραγουδιστή δεν βοηθά, καθώς σε κάθε διαφωνία του παιδιού με τη μητέρα του, αντί να συνεννοείται πρώτα με τη μητέρα, παίρνει το μέρος του κοριτσιού πυροδοτώντας εντάσεις.

«Λέει στη μικρή “Πάρε ταξί και φύγε από το σπίτι”, “Καταλαβαίνω τι περνάς”… Δεν λες σε ένα παιδί στην εφηβεία “φύγε από το σπίτι”» τόνισε η μάρτυρας.

Από την πλευρά του ο πρώην Mr Πυξ Λαξ διεκδικεί τη συνεπιμέλεια της κόρης του, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία, ενώ στην αίτησή του φέρεται ότι κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Μάρτυρας από την πλευρά του, που κατέθεσε στο δικαστήριο, αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στην επαγγελματική του πορεία όσο και στην επιθυμία του να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του. Μάλιστα ο τραγουδιστής έχει συναινέσει στην παραχώρηση της οικίας όπου διέμεναν στην κόρη του και στη μητέρα της.

Η Νάντια Σπηλιωτοπούλου έχει ήδη καταθέσει αγωγή διαζυγίου σε βάρος του, η οποία συζητήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ -όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso»– είχε προχωρήσει στις 3 Αυγούστου στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινής διαταγής. Αφορμή φέρεται ότι στάθηκαν διαδοχικά περιστατικά ασυνεννοησίας των δύο γονέων, μεταξύ των οποίων το γεγονός ότι τον Ιούλιο ο τραγουδιστής είχε πάρει για ενάμιση μήνα το παιδί για διακοπές χωρίς τη συναίνεσή της.

AKAΡΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ 

Στην έναρξη της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων ο πρόεδρος του δικαστηρίου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποφευχθεί η επώδυνη για τις δύο πλευρές δικαστική οδός. Απευθυνόμενος στις συνηγόρους του ζευγαριού, τις προέτρεψε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συμβιβαστικής λύσης. Μισή ώρα αργότερα, όμως, οι δικηγόροι επέστρεψαν στην αίθουσα χωρίς αποτέλεσμα. Καλώντας τους γονείς να πλησιάσουν την έδρα, ο δικαστής επιχείρησε μάταια να αφουγκραστεί εάν υπάρχει πλαίσιο ώστε το πρώην ζευγάρι να έρθει σε συμφωνία.

«Εμείς το επιθυμούμε και το επιζητούμε, αλλά όχι άνευ όρων» παρενέβη η συνήγορος της Νάντιας Σπηλιωτοπούλου.

«Σας ρωτάω λοιπόν τι κάνουμε. Προχωράμε στην εκδίκαση;» ρώτησε για τελευταία φορά ο πρόεδρος, για να εισπράξει τη σιωπή των δύο πλευρών, που είχε ως αποτέλεσμα η διαμάχη τους να οδηγηθεί στο κατάμεστο ακροατήριο.

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ