Συμβαίνουν κι αυτά: Το πέπλο της Αθηνάς Οικονομάκου τυλίχτηκε στα πόδια του Φίλιππου Μιχόπουλου -Το απρόοπτο που έφερε γέλια

0
1692

Μέσα σε λίγες ώρες, ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου έγινε viral στο διαδίκτυο.

Φωτογραφίες και βίντεο κατέκλυσαν τα lifestyle μέσα και όλα όσα έγιναν στην τελετή και την δεξίωση φαίνεται ότι έχουν καταγραφεί καρέ-καρέ από τον φακό των καλεσμένων και των fans της ηθοποιού.

H Aθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έζησαν πολύ έντονα την ημέρα του γάμου τους: η τελετή έγινε δίπλα στο κύμα, με πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ η δεξίωση ήταν ένα ξέφρενο πάρτυ από το οποίο δεν έλειψε ένα απρόοπτο που αντιμετωπίστηκε με πολύ χιούμορ από το ζευγάρι.

Στο λογαριασμό των fans δύο ηθοποιών (της Ευαγγελίας Συριοπούλου και του Μαρίνου Κόνσολου, συμπρωταγωνιστών της Αθηνάς Οικονομάκου στη σειρά «Έλα στη θέση μου»), είδαμε ένα μικρό βίντεο από τη δεξίωση.

Το πέπλο της Αθηνάς Οικονομάκου μπλέκεται στα πόδια του Φίλιππου Μιχόπουλου την ώρα του χορού, αλλά η ηθοποιός δείχνει «ετοιμότητα» και μια χορευτική φιγούρα σπάει την αμηχανία της στιγμής.

Το ζευγάρι γελά «σβήνοντας» το απρόοπτο σε δευτερόλεπτα.

Το βίντεο με το απρόοπτο θα το δείτε πατώντας το βελάκι του ποστ στα δεξιά. Είναι το δεύτερο βίντεο του συγκεντρωτικού ποστ:

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ