«Δεν το βάζω κάτω, το παλεύω» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γολγοθάς δίχως τέλος για τον Καρύδη

0
560

 «Ακόμη και με καροτσάκι θα είμαι στην πρεμιέρα της Σμαράγδας στις 23 Οκτωβρίου»

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Γολγοθάς δίχως τέλος για τον Ντίνο Καρύδη! Πριν από λίγες ημέρες ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο -αυτή τη φορά στη Σωτηρία-, προκειμένου να του αφαιρεθεί υγρό που εντόπισαν οι γιατροί στους πνεύμονές του, ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Το πρόβλημα υγείας που του άφησε η διαδήλωση για τη Μακεδονία, στην οποία συμμετείχε τον περασμένο Μάιο με αποτέλεσμα να πάθει καρδιακό επεισόδιο μετά τη ρίψη χημικών, φαίνεται ότι θα πάρει πολύ χρόνο ώσπου να διορθωθεί, όπως λέει ο ίδιος σήμερα στην «Espresso».

«Αν διορθωθεί φυσικά» μας λέει με σπασμένη φωνή από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και συνεχίζει: «Τα πόδια μου έχουν πρηστεί πολύ, ενώ πριν από λίγες ημέρες νοσηλεύτηκα για μία εβδομάδα, για να μου βγάλουν υγρό από τους πνεύμονες. Είναι υγρό που απορρέει από την καρδιά και καταλήγει στους πνεύμονες. Μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως δεν το βάζω κάτω, το παλεύω». Ομως, και σ’ αυτή τη νέα περιπέτεια που περνά ακοίμητοι φρουροί στο πλευρό του βρίσκονται η γυναίκα του Τζούλια Αργυροπούλου και η μοναχοκόρη του Σμαράγδα Καρύδη. «Είναι και οι δύο κοντά μου σε όλο αυτό που βιώνω» τονίζει λυπημένος για όσα δυσάρεστα του συμβαίνουν.

Παρ’ όλα αυτά αναθαρρεί όταν στο μυαλό του έρχεται η πρεμιέρα της Σμαράγδας, στην οποία είναι αποφασισμένος να παρευρεθεί ό,τι και να γίνει!

«Στις 23 Οκτωβρίου η κόρη μου Σμαράγδα έχει πρεμιέρα με τις “Μάγισσες της Σμύρνης” στο Παλλάς» μας λέει και με αποφασιστικότητα συνεχίζει: «Γράψε, παιδί μου, ότι ακόμα και με το πι ή με αναπηρικό καροτσάκι θα είμαι κοντά της. Θέλω να είμαι κοντά της, γιατί η Σμαράγδα μάς στηρίζει και οικονομικά και ηθικά και σε όλα. Εχει πολύ σπουδαία ψυχή το παιδί μου» αναφέρει και μας αποχαιρετά φανερά καταβεβλημένος, ύστερα από όσα έζησε τους τελευταίους μήνες!

espressonews.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ