Ιωαννίδου: Σκότωσα έξι παιδιά και με τιμώρησε ο Θεός

0
404

 Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Μαρία Ιωαννίδου (φωτό) για τα παιδιά που ήθελε να αποκτήσει και δεν κατάφερε.

«Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα πολλά παιδιά, σκότωσα έξι με τις αμβλώσεις» είπε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».
Νωρίτερα είχε πει επίσης στην κάμερα: «Δεν έκανα παιδί γιατί το ανέβαλλα κάθε τόσο λόγω της δουλειάς. Ελεγα, έχω μια καλή πρόταση, άσ’ το για την επόμενη. Και την επόμενη έλεγα, άσ’ το για την επόμενη και πάει λέγοντας». Φυσικά αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που είχε κάνει με τον Φρέντυ Γερμανό για να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί, που θα ήταν καρπός του έρωτά τους: «Με τον Γερμανό κάναμε εξωσωματική, βγήκαν όλα θετικά και μετά από ένα δύο χρόνια ο Φρέντυ αρρώστησε» είπε και το κλίμα βάρυνε πολύ.

Η κάμερα του πρωινού μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 συνάντησε την ηθοποιό και χορεύτρια σε ένα από τα διαλείμματα της μουσικοχορευτικής παράστασης του Γιώργου Βάλαρη «Μαριχουάνα Στοπ!», που αναβιώνει ύστερα από 48 ολόκληρα χρόνια στο Gazi theater.

Ανυπομονεί

Η αειθαλής Μαρία θα υποδυθεί ξανά τον εαυτό της στη θρυλική παράσταση, κάτι για το οποίο ανυπομονεί από την ημέρα που ο Γιώργος Βάλαρης της έκανε την πρόταση.

espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ