Ο κοκαλιάρης που έγινε «γίγαντας»

0
508

Ο γνωστός bodybuilder και ηθοποιός, Μάρτιν Φορντ, είχε ανακοινώσει τους προηγούμενους μήνες πως θέλει να μπει στις μικτές πολεμικές τέχνες. O δίμετρος αθλητής ζυγίζει 127 κιλά και θα αγωνιστεί στα βαρέα τους πρώτους μήνες του 2019.

Υπέγραψε μάλιστα συμβόλαιο με το γνωστό promotion KSW.

Ο δίμετρος Βρετανός Μάρτιν Φορντ ζύγιζε κάποτε 70 κιλά, ωστόσο υπήρξε φάση της ζωή του που είχε φτάσει τα 148!

 

2E2E151C00000578-3307230-Martyn_Ford_from_Minworth_in_the_West_Midlands_was_a_weedy_11_st-a-1_1446832184600.jpg

Με το ύψος του να φτάνει τα 2,03 μέτρα, από την εφηβική του κιόλας ηλικία, ο Μάρτιν Φορντ έμοιαζε «ανορεξικός», καθώς ζύγιζε ελάχιστα παραπάνω από 70 κιλά. Σήμερα το ύψος παραμένει το ίδιο, τα κιλά του όμως είναι τόσο διαφορετικά, ώστε τον καθιστούν «γίγαντα».

 

maxresdefault.jpg

 

martyn_ford_by_zob43-d9t2giw.png

Ο 36χρονος Βρετανός, με βάρος πια στα 127 κιλά, είναι πατέρας μιας 6χρονης κόρης, η οποία τον θαυμάζει βλέποντάς τον να μπορεί να κάνει στην πρέσα περισσότερα από 600 κιλά, όσο δηλαδή ζυγίζει ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, και να σηκώνει 350! Εκεί βέβαια που είναι ασύμφορος είναι στο φαγητό. Xρειάζεται να ξοδεύει 350 ευρώ την εβδομάδα, καθώς έχει ανάγκη από φαγητό κάθε μία ώρα.

Η μεταμόρφωση του ψηλόλιγνου νεαρού ξεκίνησε στα 20 χρόνια του, όταν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα κρίκετ. Χρειαζόταν να ξεκινήσει γυμναστική για να αποκατασταθεί κι αυτό στάθηκε αφορμή για ό,τι έχει γίνει σήμερα. Πάντα ήταν σχετικά γυμνασμένος, αφού από τα 11 του χρόνια ασχολιόταν με τον αθλητισμό, παίζοντας κρίκετ, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του η γυμναστική έγινε μέρος της καθημερινότητάς του, ώστε να αποκαταστήσει το τραύμα, αλλά και να πάρει κιλά, που έχασε μετά το χτύπημα.

 

martyn-ford-3.jpg

Έτσι, αποφάσισε να ξεκινήσει τα βάρη. Γρήγορα κατάφερε τον σκοπό του, ωστόσο συνέχισε να αθλείται, κάτι που κάνει ακόμα και σήμερα. Παράλληλα με την υποκριτική του καριέρα και το γυμναστήριο που έχει ανοίξει, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Επιστήμες Αθλητισμού και Διατροφής.

 

αρχείο_λήψης_2.jpg

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ