Η Ελευθερία Ρήγου έχασε 40 κιλά και, με μια λέξη, είναι αγνώριστη [εικόνες]

0
532

ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΣΑΜΕ

Την Ελευθερία Ρήγου όπως την γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια στην TV θυμίζει η νέα της -αδυνατισμένη- εικόνα. 

Η ηθοποιός έχασε 40 κιλά και οι διαφορές είναι εμφανείς.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Το πιο τρελό τριήμερο» της Κέλλυς Σταμουλάκη, στο θέατρο Ήβη, όπου τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός κατά την είσοδό της, ενώ φωτογραφήθηκε και με τους συναδέλφους της.

Η Ελευθερία Ρήγου σήμεραΗ Ελευθερία Ρήγου σήμεραΦωτογραφήθηκε με συναδέλφους τηςΦωτογραφήθηκε με συναδέλφους της

Η Ελευθερία Ρήγου, κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, παρότι απείχε από τα τηλεοπτικά σήριαλ, είχε κάνει επιλεγμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε εκπομπές μιλώντας για τα περιττά κιλά της, τη μάχη της με την κατάθλιψη, το διαζύγιο της και τον γιο της.

Οπως η ίδια αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στο «Αποκαλυπτικά Plus» κατάφερε να χάσει 40 κιλά. Η Ελευθερία Ρήγου μίλησε επιπλέον για τις αυξομειώσεις του βάρους της και τις αλλαγές που προκαλούσαν αυτές στο σώμα της. «Είχα μεγάλες αυξομειώσεις. Έχω σταματήσει βέβαια να έχω αυτά τα 40 κιλά πάνω, 40 κιλά κάτω που είχα. Από αυτό έχω ξεμπερδέψει. Είχα δει και ψυχολόγο. Ταλαιπωρούσα και το σώμα μου και την ψυχή μου. Δεν αφήνω τα πράγματα να με κυριεύσουν, να τα υπεραναλύω και να τα σωματοποιώ, να τα κάνω πόνους, να τα κάνω κρίσεις πανικού, να τα κάνω διάθεση για φαγητό, διάθεση για ποτό ή άλλες έξεις… παιχνίδι, τζόγο, δεν ξέρω».

Η Ελευθερία Ρήγου τα τελευταία χρόνια είχε πάρει πολλά κιλά, λόγω της κατάθλιψης που αντιμετώπισεΗ Ελευθερία Ρήγου τα τελευταία χρόνια είχε πάρει πολλά κιλά, λόγω της κατάθλιψης που αντιμετώπισεΗ ίδια είχε μιλήσει δημοσίως για το πρόβλημά τηςΗ ίδια είχε μιλήσει δημοσίως για το πρόβλημά της

Μάλιστα, απείχε από την τηλεόρασηΜάλιστα, απείχε από την τηλεόρασηΗ Ελευθερία Ρήγου όπως την γνωρίσαμε στην TV, πριν αρκετά χρόνιαΗ Ελευθερία Ρήγου όπως την γνωρίσαμε στην TV, πριν αρκετά χρόνια

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ