Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Τι είπε ο πατέρας του στο Newsbomb.gr για την κατάσταση της υγείας του

0
249

Στο ΚΑΤ εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/10/2018), σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Αργολίδος, στο κέντρο της Αθήνας.

Το Newsbomb.gr συνομίλισε με τον πατέρα του ηθοποιού και πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, ο οποίος σημείωσε πως ο γιος του έχει κατάγματα στην αριστερή πλευρά, στο ύψος του ισχίου καθώς και στο δεξί του πόδι, στο γόνατο.

Όπως ανέφερε, αν και η ζωή του δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο, ωστόσο ο ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με τον κ. Καλφαγιάννη, ο Λεωνίδας θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις στα δυο του πόδια την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς όπως είπε, οι γιατροί θα περιμένουν να υποχωρήσουν τα πολλαπλά αιματώματα που έχει υποστεί στα σημεία που τραυματίστηκε.

Πώς έγινε το ατύχημα

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/10/2018), όταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης οδηγούσε με τη μηχανή του επί της Πανόρμου.

Στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Αργολίδος, ξαφνικά ένα προπορευόμενο όχημα φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να φρενάρει απότομα και να προσκρούσει πάνω σε αυτό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ