Ψίθυροι καρδιάς: «Καβάλησαν το καλάμι – Είχαν απαίσια συμπεριφορά στα γυρίσματα»

0
1124

Μυδροι κατα των πρωταγωνιστων 20 χρονια μετα

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Απαίσια η συμπεριφορά τους στους Ψίθυρους Καρδιάς

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι ένας από τους ανθρώπους που λένε αυτό που σκέφτονται και νιώθουν δίχως να το ωραιοποιούν. Αυτό είχε φανεί από τον πρώτο του ρόλο που τον έμαθε για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό. Μιλάμε για το ρόλο του στους Ψίθυρους Καρδιάς ως αρραβωνιαστικός της Ερατούς. Φαίνεται όμως πως δεν έχει και τις καλύτερες εμπειρίες από τους ηθοποιούς που συνεργάστηκε.

Σε συνέντευξή του στον Σωτήρη Καραμίντζα και το Happy Day, ο ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι οι ηθοποιοί της σειράς του Mega έδειξαν τάσεις ψωνίσματος και σνομπισμού με το που έγινε αυτή η επιτυχία.

«Φωτογραφίζοντας» τόσο τον Απόστολο Γκλέτσο όσο και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκανε λόγο για άσχημη συμπεριφορά. Όχι μόνο από τους δύο αυτούς. Αλλά από την πλειοψηφία του καστ, με εξαίρεση 3-4 ηθοποιούς που είχαν ήδη πορεία πριν στο χώρο και δεν είχαν ανάγκη από την επιτυχία αυτή για να μεγαλοπιαστούν.

«Τα περισσότερα παιδιά που συμμετείχαν εκεί είχαν πρόβλημα συμπεριφοράς και καβάλησαν το καλάμι. Εκτός από κάποιους σοβαρούς ανθρώπους, τον Αντώνη Αντωνίου, την Ντενίζ Μπαλτσαβιά και τη Μελίνα Μποτέλη που ήταν ήδη πρωταγωνιστές και χορτάτοι από αυτά τα πράγματα, αυτοί που είχαν βγει οι καινούριοι, οι συγκεκριμένοι που δεν θέλω να ονομάσω, όντως είχαν μια απαίσια συμπεριφορά και στον κόσμο και στα γυρίσματα και παντού. Ευτυχώς εξακολουθώ και δεν τους βλέπω»

eleftherostypos.gr

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ