«Στρίβειν διά του αρραβώνος» για την ηθοποιό κόρη του τέως «Theodora Greece»

0
959

Η ηθοποιός κόρη του Κωνσταντίνου αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Αμερικανό δικηγόρο Matthew Kumar

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο Αμερικανός δικηγόρος Matthew Kumar ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους! Η δεύτερη κόρη και τέταρτη κατά σειρά απόγονος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας και ο δικηγόρος επισημοποίησαν τον δεσμό τους έπειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης στο Λος Αντζελες!

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Ματ» σχολίασε η μέλλουσα νύφη σε μια δημόσια ερωτική της εξομολόγηση στο Instagram.

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα ευχάριστα νέα οι χιλιάδες followers της, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τα σέβη τους στη «Royal Highness»! Και δεν ήταν μόνο γαλαζοαίματοι όσοι της ευχήθηκαν. Ηταν και αρκετοί φανατικοί θαυμαστές της, αφού η Θεοδώρα κάνει καριέρα ηθοποιού στη Μέκκα του κινηματογράφου, το Χόλιγουντ, με το ψευδώνυμο Theodora Greece. Μάλιστα στο βιογραφικό της έχει σειρά εμφανίσεων σε δημοφιλή αμερικανικά σίριαλ, με πιο γνωστό τη σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία».

Χαρές και στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στους γαλαζοαίματους νονούς της Θεοδώρας: τη βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, τον βασιλιά Μιχαήλ της Ρουμανίας, τη βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας και τον πρίγκιπα Αλέξανδρο της Γιουγκοσλαβίας.

Οι αρραβώνες κήρυξαν και την έναρξη των γαμήλιων προετοιμασιών για τη λαμπερή συνένωση της 35χρονης κόρης του τέως και του 34χρονου λαμπρού νομικού που ειδικεύεται στις αγωγές αποζημιώσεων θυμάτων από φυσικές καταστροφές. «Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω» ενημέρωσε με επίσημο δελτίο Τύπου το γραφείο της οικογένειας Γλίξμπουργκ στην Αθήνα, δίδοντας στη δημοσιότητα προσωπικές φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζευγαριού! Ο μέλλων γαμπρός γνωρίστηκε πέρυσι με την οικογένεια της αγαπημένης του, αφού φιλοξενήθηκε στο Πόρτο Χέλι, όπου οι δύο ερωτευμένοι πέρασαν μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους, προτού σαλπάρουν για τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Η γνωριμία της Θεοδώρας και του Ματ έγινε το 2016 σε γάμο φίλων τους από την Ινδία, ενώ το 2017 έκαναν κοινή εμφάνιση στον γάμο του Φίλιππου Λαιμού και της Μαριάννας Γουλανδρή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ