«Αλληλοκαρφώματα» Βουτσά – Ξανθόπουλου για έναν… φωτογράφο

2
1221

Η ατάκα του Βουτσά για τα λεφτά που έβγαζε το «παιδί του λαού» με τα αυτόγραφα από τους θαυμαστές
❱❱ «Ακατανόητα πράγματα! Λες και έχουν πάθει τα μυαλά τους» λέει στην «Espresso» o Ξανθόπουλος

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

«Κακοήθειες» χαρακτήρισε ο Νίκος Ξανθόπουλος στην «Espresso» όσα είπε για εκείνον και τον τρόπο που έβγαζε χρήματα στο παρελθόν ο Κώστας Βουτσάς.

Ο τελευταίος, μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως ο συνάδελφός του κέρδιζε λεφτά από τα αυτόγραφα!

«Τότε δεν υπήρχαν τα κινητά και ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε μαζί του έναν φωτογράφο με Polaroid… Εκεί που πήγαιναν έβγαζε ο φωτογράφος τη φωτογραφία και την έδινε στον θαυμαστή. Ρώταγε ο θαυμαστής τον Νίκο Ξανθόπουλο: “Πόσο κάνει;”. “Τον φωτογράφο ρωτήστε” τους έλεγε. Ο φωτογράφος έλεγε 10 δραχμές, τις οχτώ τις έπαιρνε ο Ξανθόπουλος και τις δύο τις έδινε στον φωτογράφο. Εκατομμύρια έβγαλε! Μπράβο!» ανέφερε ο Κώστας Βουτσάς και τα λόγια του έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ενόχληση

Σήμερα, λοιπόν, μέσα από την «Espresso» το «παιδί του λαού» Νίκος Ξανθόπουλος δίνει τη δική του απάντηση για όσα ισχυρίστηκε για εκείνον ο Κώστας Βουτσάς: «Κακοήθειες! Ο καθένας, αγόρι μου, λέει ό,τι θέλει. Τι να πεις και τι να απαντήσεις… Ακατανόητα πράγματα. Λες και έχουν πάθει τα μυαλά τους… Τι να πεις;» αναρωτήθηκε ο ακριβοθώρητος πλέον ηθοποιός δείχνοντας την ενόχλησή του για όσα του καταλόγισε ο συνάδελφός του και, μάλιστα, τόσα χρόνια μετά την εποχή που μεσουρανούσε στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Εδώ και πολλά χρόνια ο Νίκος Ξανθόπουλος ζει μόνιμα στο 40 στρεμμάτων κτήμα του στην Παιανία, το οποίο έφτιαξε με πολύ μεράκι και αγάπη.

Μάλιστα, στο status του στο facebook (το οποίο μοιάζει να είναι ο μόνος συνδετικός κρίκος με τον έξω κόσμο) δηλώνει αγρότης. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η γυναίκα της ζωής του, η κυρία Εριφύλη, αλλά και τα τέσσερα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ένας αποσύρθηκε, ο άλλος όχι. Ο μπουλούκος του ελληνικού κινηματογράφου γελοιοποιείται διαρκώς με τους τόπους που τον οδηγεί το ακμαίο ερωτικό μπρίο του κι ο κάποτε μάρθα κλάψα καλλιεργεί λαχανάκια Βρυξελλών σαν τον Ηρακλή Πουαρό αποτραβηγμένος. Κάπου θα τον σχολίασε, κάπως θα το έμαθε και αποφάσισε να δαγκώσει. Το κρίμα είναι για την κινηματογραφική ιστορία μας. Θα έπρεπε να έχουν εξοριστεί όλοι οι παλιοί αστέρες σε λεκτικό ευνουχισμό, αντί να τους δίνεται βήμα για να ξεφτιλίζουν και να ιεροσυλούν πάνω σε μια ιστορία που δεν τους ανήκει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ