Αρχική Ειδήσεις Life Style Η συγκλονιστική ιστορία της Μις Ελλάς 1988: Εμεινε καθηλωμένη σε καροτσάκι δύο...

Η συγκλονιστική ιστορία της Μις Ελλάς 1988: Εμεινε καθηλωμένη σε καροτσάκι δύο χρόνια λόγω της νόσου του Bell [εικόνες]

0
223

Στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» βρέθηκε η Μις Ελλάς 1988, Σύλβια Αντώναρου, ως παραλήπτρια πακέτου.

Η Σύλβια Αντώναρου, η οποία στέφθηκε Μις Ελλάς το 1988 και περπάτησε σε πασαρέλες μεγάλων  Ελλήνων σχεδιαστών την δεκαετία του ‘90 μίλησε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της που την άφησε καθηλωμένη για δύο χρόνια.

Η Σύλβια Αντώναρου στέφθηκε Μις Ελλάς το 1988.Η Σύλβια Αντώναρου στέφθηκε Μις Ελλάς το 1988.

Φωτογραφία από τα καλλιστεία του 1988.Φωτογραφία από τα καλλιστεία του 1988.

Αποκαλύπτοντας πως «χτυπήθηκε» από την νόσο Bell (πάρεση) κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Σύλβια Αντώναρου αναγκάστηκε να μείνει καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο για δύο χρόνια.

Περπάτησε σε πασαρέλες διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών κατά την δεκαετία του '90.Περπάτησε σε πασαρέλες διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών κατά την δεκαετία του ’90.

Μιλώντας για την νόσο που την «χτύπησε» πριν από 15 χρόνια και από την οποία έχει νοσήσει και η Αντζελίνα Τζολί, η Μις Ελλάς 1988 αποκάλυψε πως λόγω αυτής αναγκάστηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη της στον έκτο μήνα.

Μίλησε για την νόσο του Bell που την άφησε καθηλωμένη για δύο χρόνια και σόκαρε.Μίλησε για την νόσο του Bell που την άφησε καθηλωμένη για δύο χρόνια και σόκαρε.

«Έχω κάτσει στο αμαξίδιο, ήμουν κλινήρης γι’ αρκετό διάστημα. 15 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης μου… Έχω γεννήσει 5 παιδιά, όχι 2, την Κατερίνα και τον Αντώνη. Απλά έχουν μεσολαβήσει τρεις αποβολές. Η τρίτη αποβολή ήταν και η πιο σημαντική για μένα γιατί ήταν και το αποτέλεσμα του ότι παρέμεινα στο κρεβάτι για ένα μεγάλο διάστημα.

Η πρώην Μις Ελλάς αποκάλυψε μάλιστα στο Πάμε Πακέτο πως λόγω της νόσου αναγκάστηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη της στον έκτο μήνα.Η πρώην Μις Ελλάς αποκάλυψε μάλιστα στο Πάμε Πακέτο πως λόγω της νόσου αναγκάστηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη της στον έκτο μήνα.

Η πρώην Μις Ελλάς που πλέον είναι υγιής πρόσθεσε πως λόγω της νόσου χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι εννέα μήνες.

«Έπαθα πάρεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στον έκτο μήνα έπρεπε να κάνω διακοπή. Το έμβρυο πάτησε λίγο ψηλά και νέκρωσε τη δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πάρεση ολικής δεξιάς πλευράς. Είχα μετατόπιση της λεκάνης, μια κύρτωση της αριστερής πλευράς, χρειάστηκε να μείνω εννέα μήνες στο κρεβάτι. Ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή, κέντρο αποκατάστασης…».

Πηγή:  iefimerida.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ