Οταν η Νταϊάνα ρώτησε τον Κάρολο αν την αγαπά -Η απάντησε την σόκαρε [βίντεο]

0
169

Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την τότε νεαρή Νταϊάνα, οι δύο τους είχαν συναντηθεί μόνο 12 φορές.

Και μπορεί η βασιλική οικογένεια και οι Βρετανοί να ήταν  πολύ χαρούμενοι που ο πρίγκιπας τελικά αποκαταστάθηκε, αλλά εκείνος το μόνο που ένιωθε ήταν αμηχανία.

Μετά, λοιπόν, την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, το ζευγάρι έπρεπε όχι μόνο να φανεί πολύ ερωτευμένο, αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί, καθώς και να απαντήσει σε ερωτήσεις στην επίσημη συνέντευξή τους ως ζευγάρι μετά τα ευχάριστα νέα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τους, λοιπόν, ο δημοσιογράφος τους έκανε μία πολύ απλή ερώτηση, στην οποία όμως η απάντηση ήταν πολύ δύσκολη όπως φάνηκε στην συνέχεια.Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τους, λοιπόν, ο δημοσιογράφος τους έκανε μία πολύ απλή ερώτηση, στην οποία όμως η απάντηση ήταν πολύ δύσκολη όπως φάνηκε στην συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τους, λοιπόν, ο δημοσιογράφος τους έκανε μία πολύ απλή ερώτηση, στην οποία όμως η απάντηση ήταν πολύ δύσκολη όπως φάνηκε στην συνέχεια.

«Είστε ερωτευμένοι;», ρώτησε.

Η Νταϊάνα απάντησε: «Φυσικά», αλλά η απάντηση του Κάρολου ήταν πολύ διαφορετική με αποτέλεσμα να σοκάρει την Νταϊάνα.

Κι αυτό γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος απάντησε απλά και αδιάφορα… «Οτι κι αν σημαίνει η λέξη αγάπη».

«Είστε ερωτευμένοι;», ρώτησε. Η Νταϊάνα απάντησε: «Φυσικά», αλλά η απάντηση του Κάρολου ήταν πολύ διαφορετική με αποτέλεσμα να την αφήσει προ εκπλήξεως. «Είστε ερωτευμένοι;», ρώτησε. Η Νταϊάνα απάντησε: «Φυσικά», αλλά η απάντηση του Κάρολου ήταν πολύ διαφορετική με αποτέλεσμα να την αφήσει προ εκπλήξεως.

Σε ένα ντοκιμαντέρ που βασίζεται σε διάφορες συνέντευξεις που έχει δώσει η Νταϊάνα κατά την διάρκειά της ζωής της, η πριγκίπισσα φαίνεται πως αυτή την απάντηση την θυμόταν και την «κράταγε» μέχρι και λίγο πριν πεθάνει.

«Με έριξε εντελώς αυτή η απάντηση, θυμάμαι τότε σκέφτηκα« τι περίεργη απάντηση », είχε πει η Νταϊάνα περίπου 10 χρόνια μετά τον γάμο της, συμπληρώνοντας πως η στιγμή αυτή ήταν μία «τραυματική εμπειρία» για εκείνη.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ