«Το παιδί μου δεν είναι σκουπίδι κυρία Ακρίτα» |«Εφτυσε αίμα για να τον αγαπήσει ο κόσμος! Οταν τον είδα να κλαίει, έκλαιγα και εγώ μαζί»

0
520

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή ξέσπασε κατά της δημοσιογράφου για την κόντρα μεγατόνων με τον γιο της

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

«Το παιδί μου κυρία Ακρίτα δεν είναι σκουπίδι» ξεσπά η μάνα του Μάρκου Σεφερλή εναντίον της Ελενας Ακρίτα! Μπορεί στην κόντρα μεγατόνων που μαίνεται μεταξύ της δημοσιογράφου και του ηθοποιού να πήραν δημόσια θέση πολλοί, όμως η κυρία Χαρίκλεια δεν είχε μιλήσει και το έκανε τώρα, ανοίγοντας την καρδιά της στην «Espresso».

«Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της. Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί».

«Ολα μόνος του»

Η κυρα-Χαρίκλεια, την οποία ο Μάρκος έχει ως πρότυπο, δεν μασάει τα λόγια της.

«Ο Μάρκος, αγόρι μου, ξεκίνησε ολομόναχος αυτό το ταξίδι και ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. Πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή, που δεν του άρεσε, και έρχεται μια μέρα και μου λέει: “Μαμά, θα πάω στη δραματική σχολή”. Εγώ του έδωσα την ευχή μου. Γράφτηκε στη σχολή Βογιατζή – Τράγκα και πήρε το πτυχίο του με άριστα. Με κανέναν από τους μεγαλόσχημους δεν είχε επαφή για να τον βοηθήσει. Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος. Ξεκίνησε από τις εκπομπές του Μαστοράκη και μετά έκανε την εκπομπή με το “Ταξίˮ. Ολα μόνος του» μας λέει η γυναίκα που έδωσε ζωή στον Μάρκο και η οποία από το 2004, οπότε έχασε τον άντρα της, είναι μάνα και πατέρας για εκείνον!

«Εμείς ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου είχαμε βυτίο και πουλούσαμε νερό από το Λουτράκι. Δουλεύαμε από τις 5 το πρωί έως τα μεσάνυχτα. Και ο Μάρκος εκεί, μαζί μας. Για 45 χρόνια αυτό κάναμε με τον σύζυγό μου. Από τότε που πέθανε εκείνος σε κάθε παράσταση πηγαίνω και βλέπω το παιδί μου. Ολος ο κόσμος μού δίνει συγχαρητήρια. Και για το γεγονός ότι κάνει τον κόσμο να γελάει και για το ήθος του».

Οταν ο Μάρκος, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ξέσπασε εναντίον της Ελενας Ακρίτα για όσα έγραψε εναντίον του και έφτασε στο σημείο να κλάψει, η μάνα του βρισκόταν μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης.

«Οταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα και εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της;» αναρωτιέται και συνεχίζει: «Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες “πλάτες”. Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι άνθρωποι, και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε». Τη ρωτάμε αν έχει επικοινωνήσει με το παιδί της ύστερα από όσα έγιναν με την Ελενα Ακρίτα. «Φυσικά και μιλήσαμε και μου είπε: “Ασ’ τους, μαμά, να λένε. Ξέρεις τι παιδί έχεις κάνει. Εσύ μη στενοχωριέσαιˮ.

Προτού ολοκληρώσουμε την κουβέντα μας η κυρία Χαρίκλεια νιώθει την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα στο παιδί της μέσω της «Espresso»: «Μάρκο, παιδί μου, θέλω να έχεις υγεία και να μη λαμβάνεις υπόψη σου αυτά που λένε οι κακοπροαίρετοι».

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ