Πάολα: Με στενοχωρεί που έφυγε το φιλαράκι μου

0
594

«Με στενοχώρησε η αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα μας».

Η Πάολα τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με το θέμα που προέκυψε λίγο πριν από την πρεμιέρα της με τον Νότη Σφακιανάκη σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι.

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στο 14ο Facebook Live Show γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, καλεσμένη της Ράνιας Κωστάκη, και όταν ρωτήθηκε σχετικά προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες.

«Είναι ένα θέμα που με στενοχώρησε πάρα πολύ και συνεχίζει να με στενοχωρεί. Δεν θα ήθελα να συζητήσω γι’ αυτό, όμως. Είναι φιλαράκι μου πλέον ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως καλλιτέχνη, ως δημιουργό και πάνω από όλα ως παλικάρι. Γι’ αυτό το θέμα ό,τι είχα να πω το είπα όταν έγινε ό,τι έγινε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια γι’ αυτό. Αλήθεια με στενοχωρεί» τόνισε η τραγουδίστρια.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός αποχώρησε από το σχήμα στις 5 Δεκεμβρίου, μόλις δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα. Μάλιστα, το ανακοίνωσε ο ίδιος με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram του και αιτιολόγησε αυτή την απόφαση λέγοντας πως ο Σφακιανάκης τού έκοψε το δεύτερο πρόγραμμα.

Ο Νότης απάντησε από πίστας, το βράδυ της πρεμιέρας, ότι δεν έγινε αυτό που υποστηρίζει ο συνάδελφός του και πως ποτέ δεν τον έχει δει από κοντά. Τώρα, τι συνέβη πραγματικά; Ο Θεός και η ψυχή τους!

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ