Μαίρη Λίντα: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το γηροκομείο

0
955
Μαίρη Λίντα: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το γηροκομείο

 H Μαίρη Λίντα βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών μετά από ένα σύνθετο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η κόρη της αναγκάστηκε να την μεταφέρει στο ίδρυμα της λεωφόρου Κηφισίας, όπου και θα μείνει για ένα διάστημα.
«Δεν υπάρχει κάτι να δηλωθεί. Όλα παίζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Θα πρέπει να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά», είχε πει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso η κόρη της σπουδαίας Μαίρης Λίντα, Εύη Θεοχάρη, αναφέροντας πως περιμένει γρήγορα η μητέρα της να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι.

Ανάμεσα σε όσους την επισκέφθηκαν ήταν και η Χαρούλα Αλεξίου η οποία με βουρκωμένα μάτια έπεσε στην αγκαλιά της.
Ο Πέτρος Κουσουλός πήγε στο γηροκομείο και πήρε συνέντευξη από τη Μαίρη Λίντα και θα προβληθεί σήμερα στην εκπομπή «Top story» στο Open Tv. Ο δημοσιογράφος «ανέβασε» φωτογραφία με τη Μαίρη Λίντα μέσα στο γηροκομείο στο facebook κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Όχι μόνο πριγκίπισσα του Ελληνικού πενταγράμμου αλλά και σπουδαίος άνθρωπος. Τα μηνύματα που εισέπραξα πολύ σημαντικά. «Και ποια είμαι εγώ για να μην έρθω στο Γηροκομείο;» μου είπε μεταξύ άλλων! Μαίρη Λιντα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξες! Περισσότερα στις 17.45 Top Story OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι».

πηγή: Gossip-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ