Σφαγή ανάμεσα στη Χριστοπούλου (κόουτς της Καγιά) και στον εν διαστάσει άνδρα της Πάνο Καλλίτση Είσαι ψεύτρα!

0
360

Ο κομμωτής των VIPs αντεπιτίθεται και απαντά με εξώδικο στις κατηγορίες για υπεξαιρέσεις ακόμη και κοσμημάτων 
 Ατάκες-δηλητήριο για «άνθρωπο άρρωστο με το χρήμα» και «νοσηρές μεθοδεύσεις»

Η κόντρα του κομμωτή των επωνύμων Πάνου Καλλίτση με την επί σειρά ετών σύζυγό του Ελενα Χριστοπούλου, εις βάρος της οποίας μάλιστα έχει καταθέσει μήνυση για ψευδορκία, βρίσκεται στα άκρα!

Μία εβδομάδα πριν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι διασταυρώσει τα ξίφη του στην αίθουσα του Πρωτοδικείου, όπου αναμένεται να συζητηθούν οι εκατέρωθεν αγωγές που έχουν ανταλλάξει, ο γνωστός hair stylist ξεσπά εις βάρος της πρώην συντρόφου του, την οποία κατηγορεί για «ανήθικες μεθοδεύσεις».

Οπως αναφέρει σε εξώδικο που κοινοποίησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά τον χωρισμό τους η εν διαστάσει σύζυγός του «έχει βάλει πρώτη προτεραιότητα της ζωής της να τον διασύρει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Οπως αναφέρει ο Πάνος Καλλίτσης, με αφορμή αποσπάσματα της αγωγής διαζυγίου την οποία έχει καταθέσει σε βάρος του η coach του «Greece’s Next Top Model» και είδαν το φως της δημοσιότητας, η Ελενα Χριστοπούλου τον παρουσιάζει «ως έναν άνθρωπο καταπιεστικό και φιλάργυρο, που υποτίθεται την εκμεταλλεύτηκε». Μάλιστα, ο κομμωτής χαρακτηρίζει ψευδέστατους τους ισχυρισμούς της 43χρονης ότι της υπεξαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, όπως η ίδια έχει αναφέρει στην αγωγή της.

«Με δύο λόγια, θέλει να δημιουργήσει στο ευρύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον την ψευδή εικόνα για το πρόσωπό μου ότι είμαι ένας άνθρωπος “άρρωστος” για τα χρήματα και ταυτόχρονα στοιχείο εγκληματικό, αφού φέρομαι να υπεξαιρώ υποτίθεται περιουσιακά στοιχεία της εν διαστάσει συζύγου μου, γεγονότα που φυσικά ουδέποτε έλαβαν χώρα και αποτελούν νοσηρή μεθόδευση της Ελενας Χριστοπούλου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο hair stylist, παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που εξαπολύει στην αγωγή της η 43χρονη μάνατζερ μοντέλων, ουδέποτε κατέθεσε μήνυση εις βάρος του πρώην συντρόφου της για όσα καταγγέλλει! «Η εν διαστάσει σύζυγός μου, που υποτίθεται με κατηγορεί ως εγκληματία, δεν αποτόλμησε μέχρι σήμερα να προσφύγει στην Ποινική Δικαιοσύνη» τονίζει ο Πάνος Καλλίτσης.

Εκκρεμεί

Αντίθετα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εκκρεμεί μήνυση που έχει καταθέσει ο ίδιος εις βάρος της! Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση που υποβλήθηκε πριν από λίγους μήνες αφορά το αδίκημα της ψευδορκίας, για το οποίο διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

Μάλιστα, στο στόχαστρο της αναφοράς του Πάνου Καλλίτση, εκτός από την Ελενα Χριστοπούλου, βρίσκονται και άλλα πρόσωπα, τα οποία φέρεται ότι έχουν προβεί σε ψευδείς καταθέσεις εις βάρος του.

Πάντως, στην αγωγή διαζυγίου η Ελενα Χριστοπούλου φέρεται ότι υποστηρίζει πως ο τέως σύντροφός της έπαιρνε τα έσοδα από το κομμωτήριο που διατηρούσαν στο Χαλάνδρι και τα τοποθετούσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς ή συγγενικών του προσώπων, ενώ απέσπασε και 60.000 ευρώ από τον λογαριασμό της.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ήταν θύμα… bullying, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Πάνος Καλλίτσης την αποκαλούσε υπέρβαρη, υπερβολικά ψηλή, ενώ έλεγε πως δεν του άρεσαν ορισμένα χαρακτηριστικά της και ότι δεν πρόσεχε τον εαυτό της!

Οι εν διαστάσει σύζυγοι δεν ανταλλάσσουν πλέον ούτε κουβέντα, παρά μόνο μέσω των συνηγόρων τους, ενώ συνεχίζουν τη ζωή τους πλάι σε νέους συντρόφους. Την ερχόμενη Δευτέρα θα διασταυρώσουν τα πυρά τους ενώπιον της Δικαιοσύνης, κατά τη συζήτηση των αγωγών που έχουν ανταλλάξει προκειμένου να λύσουν οριστικά τον γάμο τους.

—-

«Δύο ξένοι» στη δίκη για την αιματηρή ληστεία σε βάρος τους έξω από το γκαράζ του σπιτιού τους

Μόνο βελούδινος δεν ήταν ο χωρισμός για το ζεύγος Καλλίτση – Χριστοπούλου, που δεν λένε πλέον ούτε γεια! Παρά την πολύχρονη κοινή ζωή τους, δεν βρίσκουν πλέον τίποτα που να τους ενώνει, παρά μόνο αιτίες που τους χωρίζουν.

Την περασμένη Παρασκευή βρέθηκαν και οι δύο στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες στην υπόθεση της αιματηρής ληστείας σε βάρος τους έξω από το γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό, τον Ιανουάριο του 2016. Ωστόσο, αν κάποιος δεν γνώριζε ότι κάποτε ήταν ζευγάρι και θύματα της ίδιας επίθεσης, θα μπορούσε να θεωρήσει πως είναι… άγνωστοι ή και αντίδικοι, αφού δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα!

Αμίλητοι, στέκονταν σε απόσταση ο ένας από τον άλλον και αναχώρησαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, μόλις άκουσαν την απόφαση της έδρας να διακόψει την εκδίκαση για τις 5 Φεβρουαρίου, έπειτα από αίτημα ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης.

Τόσο ο Πάνος Καλλίτσης όσο και η εν διαστάσει σύζυγός του και coach του «Greece’s Next Top Model» είχαν τραυματιστεί τη μοιραία βραδιά από τους ληστές που δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ σε βάρος τους. Ο κομμωτής είχε δεχθεί συνολικά τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, ενώ η Ελενα Χριστοπούλου είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο χέρι.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ένας ειδικός φρουρός, ένας 36χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος κρατούμενος των φυλακών, οι οποίοι πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε πολυετείς καθείρξεις χωρίς αναστολή. Σε δηλώσεις του ο hair stylist των celebrities ανέφερε πως είναι δύσκολο αλλά αναγκαίο να το ξεπεράσει και τόνισε πως ελπίζει αυτή η περιπέτεια να τελειώσει σύντομα.

—-

ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ME ΚΟΥΚΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ

Ενα νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή του Πάνου Καλλίτση άνοιξε πριν από λίγους μήνες. Πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτό παίζει μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα που ακούει στο όνομα Ιλεάνα και έχει κλέψει την καρδιά του κομμωτή των stars, κάνοντάς τον να ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο. Εκεί βρέθηκαν οι δυο τους προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ερωτες και θρήνοι γυναικών».

Η γνωριμία

Η Ιλέανα Λουδάρου, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, δεν ανήκει στον χώρο της showbiz, αφού είναι δικηγόρος και μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική. Οσο για τη γνωριμία της με τον hair stylist, έγινε μέσω κοινής παρέας φίλων και εξελίχθηκε γοργά σε φλογερό αίσθημα.

Και μπορεί οι κοσμικές εμφανίσεις του ζευγαριού να μην είναι συχνές, ωστόσο το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στο MEC Παιανίας, όπου παρακολούθησε τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα επίδειξη νυφικών «Yes I Do».

Μη μας ρωτήσετε αν σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Αλλωστε, και να το πάρουν απόφαση μάλλον θα αργήσει να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ο Πάνος Καλλίτσης πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του γάμου του με την Ελενα Χριστοπούλου. Το βέβαιο είναι ότι η Ιλεάνα τον στηρίζει απόλυτα.

espressonews.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ