«Μάνατζερ» της Πάολας «έγδυνε» ιδιοκτήτες κέντρων

0
312

Φυλάκιση τριών ετών σε απατεώνισσα που κονόμαγε στην… πλάτη της αοιδού

Δεύτερη φύση της είχε κάνει το ψέμα μια αδίστακτη 39χρονη στην Κύπρο, που υποδύθηκε μέχρι και τη μάνατζερ της… Πάολας, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από επιχειρηματία του νησιού!

Η 39χρονη με τη μεγάλη πείρα στις απάτες καταδικάστηκε από δικαστήριο στη Μεγαλόνησο σε τρία χρόνια φυλάκιση, καθώς -όπως απεδείχθη κατά την ακροαματική διαδικασία- κατάφερε μεταξύ άλλων να αποσπάσει εν μια νυκτί 5.000 ευρώ από ιδιοκτήτη γνωστού νυχτερινού κέντρου στην Αγία Νάπα, πείθοντάς τον ότι θα έφερνε την Πάολα για μία εμφάνιση στο μαγαζί! Συγκεκριμένα, η… μετρ της απάτης τηλεφώνησε στο κέντρο διασκέδασης για να κάνει κράτηση για μια παρέα 10 ατόμων, για να απολαύσουν γνωστό καλλιτέχνη που θα τραγουδούσε στο κατάστημα.

Μάλιστα, η… γαλαντόμα 39χρονη πέρασε από το κέντρο προκειμένου να συνεννοηθεί για την προκαταβολή και συστήθηκε στον ιδιοκτήτη ως η μάνατζερ της λαϊκής τραγουδίστριας, προτείνοντάς του να τη φέρει για μία γκεστ εμφάνιση αντί 16.000 ευρώ! Ο άτυχος άνδρας πείστηκε από τα λεγόμενά της και δέχθηκε να της δώσει απευθείας το ποσό των 5.000 ευρώ για την επισφράγιση της επαγγελματικής συμφωνίας, ενώ ήταν τόσο ευχαριστημένος από το αναπάντεχο deal, που της κέρασε και την προκαταβολή για την κράτηση της παρέας της! Μόνο που από την ώρα που η 39χρονη πήρε τα χρήματα στο χέρι, έγινε… καπνός! Μάταια ο επιχειρηματίας προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της, ενώ η Πάολα ουδέποτε έκανε την εμφάνισή της στο μαγαζί!

Στέλεχος ναυτιλιακής

Η 39χρονη, η οποία κρίθηκε ένοχη για απάτη, μετρά στο ενεργητικό της και άλλες περιπτώσεις που κατόρθωσε να «δαγκώσει» ανυποψίαστους επιχειρηματίες, υποδυόμενη πότε τη μάνατζερ καλλιτεχνών και ποδοσφαιριστών, πότε το μεγαλοστέλεχος ναυτιλιακής και πότε την επαγγελματία που έφερνε εργαζομένους από το εξωτερικό για να δουλέψουν στην Κύπρο. Μόνο στη Λευκωσία εξαπάτησε 18 άτομα, αποσπώντας περισσότερα από 100.000 ευρώ, ενώ ήταν τόσο επιτήδεια, ώστε κατάφερε να εξαπατήσει το ίδιο άτομο… 10 φορές! Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία του ίδιου του συζύγου της, ο οποίος την κατήγγειλε στην Αστυνομία για να τη συνετίσει!

Πηγη: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ