Πέθανε γνωστός ηθοποιός (Pics+Vids)

0
255

Πέθανε ξαφνικά ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ατίθασα Νιάτα», Kristoff St. John

kristofff

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο εκτιμάται ότι οφείλεται σε υπερκατανάλωση αλκοόλ – Ήταν 52 ετών – Είχε κερδίσει δεκάδες βραβεία

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών Κριστοφ Σέιντ Τζον ( Kristoff St. John), ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη θρυλική σειρά «Ατίθασα Νιάτα» στον ρόλο του Neil Winters.

Τον ηθοποιό βρήκε νεκρό ένας φίλος  του οποίος τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στο Woodland Hills του Λος  Άντζελες και ειδοποίησε τις Αρχές.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.  Ωστόσο, δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και εκτιμάται ότι οφείλεται σε υπερκατανάλωση αλκοόλ.

Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροψία, η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες.

Το CBS και η Sony Pictures, παραγωγοί της σειράς «Ατίθασα Νιάτα» σε ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του «Neil Winters».

«Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Για όσους από εμάς είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του στα Ατίθασα Νιάτα για 27 χρόνια, ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο, του οποίου το χαμόγελο και το ιδιαίτερο γέλιο του έδινε χαρά καθημερινά στα γυρίσματα και έκανε το κοινό να τον λατρέεψει. Εκ μέρους του καστ και των συντελεστών των Ατίθασων Νιάτων εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του και ιδιαιτέρως στις δύο κόρες του, Πάρις και Λόλα. », αναφέρει η ανακοίνωση.

 Η αυτοκτονία του γιου του και η απόπειρα

Καίριο πλήγμα στην ψυχολογία του ήταν ο αδόκητος χαμός του γιου του, Τζούλιαν, ενώ  ήταν τρόφιμος σε ψυχιατρική κλινική στην Καλιφόρνια.

Ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του, Mia, προχώρησαν σε αγωγή κατά της κλινικής.

Ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει και τις μάχες που έδινε με την κατάθλιψη μετά τον χαμό του γιου του, ενώ   το 2017, καθώς πλησίαζε η επέτειος της αυτοκτονίας απειλούσε να τερματίσει τη δική του ζωή.

stjon

Τελικά, τέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Από τα 7 του στην τηλεόραση

Ο Κρίστοφ Σέιντ Τζον γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1966 στη Νέα Υόρκη και μπήκε στη βιομηχανία του θεάματος σε νεαρή ηλικία.

Έ κανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση σε ηλικία 7 ετών συμμετέχοντας στη σειρά στη σειρά «That’s My Mama.” Ακολούθησαν ρόλοι και σε άλλες σαπουνόπερες, όπως η μίνι σειρά του ABC Roots: The Next Generations,  ενώ έκανε εμφάνιση και σε επεισόδιο του The Cosby Show.

Ο πρώτος του μεγάλος ρόλος ήταν στην σαπουνόπερα του NBC «Generations», το 1979, στο ρόλο του Άνταμ Μάρσαλ.

Μπήκε στο καστ των «Ατίθασων Νιάτων» το 1991 και έγινε από τους αγαπημένους των τηλεθεατών θεατών, μία σειρά που του χάρισε δεκάδες βραβεία, εκ των οποίων και εννέα Daytime Emmy.

kristoff

Ο St. John είχε παντρευτεί δύο φορές. Είχε έναν γιο τον Τζούλιαν (ο οποίος αυτοκτόνησε το 2014) και μία κόρη την Πάρις, από την πρώτη του σύζυγο.

Από το 2001 έως το 2007 ήταν παντρεμένος με την Allana Nadal, με την οποία απέκτησαν μία κορη τη Λόλα.

Τον περασμένο Αύγουστο αρραβωνιάστηκε την 25χρονη Ρωσίδα μοντέλο Ksenya Olegovna Mikhaleva, με την οποία σχεδίαζαν να παντρευτούν φέτος το φθινόπωρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ