Γιώργος Αγγελόπουλος: H άγνωστη προσφορά του σε εκκλησία στον Λυκαβηττό! [pics]

0
329

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο «Survivor 1«. Ο «Ντάνος» – όπως τον φωνάζουν –  από τις πρώτες κιόλας μέρες ξεχώρισε στο ριάλιτι επιβίωσης για την γοητευτική εμφάνιση του, τον δυναμικό χαρακτήρα του αλλά και για τις καλές του επιδόσεις στα αγωνίσματα. Οι συμπαίκτες του, στην αρχή τον αμφισβήτησαν αλλά με το πέρασμα των ημερών κατάλαβαν ότι πρόκειται για έναν σταθερό χαρακτήρα με ηθική. Μετά την έξοδο του από το παιχνίδι, έγινε τηλεοπτικά περιζήτητος και οι επαγγελματικές προτάσεις «έπεσαν βροχή». Εκείνος όμως θέλησε να δοκιμάσει κάτι καινούριο και τα τελευταία δύο χρόνια, τον απολαμβάνουμε μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του Alpha «Τατουάζ».

Όταν κέρδισε το ριάλιτι, άγνωστες πτυχές της ζωής του ήρθαν στο φώς και έδειξαν πως πίσω από τον σκληρό «μαχητή» κρύβεται ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Ο Γιώργος, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι έχει το οφείλει στον θεό αφού από εκεί αντλεί την ψυχική δύναμη που χρειάζεται. Μάλιστα κατά την διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι, τον είχαμε δει αρκετές φορές να φιλάει και να κρατάει σφιχτά τον σταυρό που φόραγε στο χέρι του.

Χθες, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου, ο Γιώργος βρέθηκε στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και προσκύνησε την εικόνα η οποία, όπως λένε αρκετοί πιστοί έχει κάνει πολλά θαύματα. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» έμεινε εκεί μέχρι το ξημέρωμα για να βοηθήσει τον Πάτερ Δημήτριο και να φροντίσει τους χιλιάδες πιστούς που βρέθηκαν εκεί.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, είχε κοινοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με μία εικόνα που του έδωσε ο πάτερ Δημήτριος.

tlife.gr

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ