Παντελής Βούρος: «Υπομονή και γερά νεύρα, το όπλο του»

0
917

Έναν αδικαιολόγητο και απρόσμενο πόλεμο νεύρων δέχτηκε το Καλυμνάκι του MasterChef, Παντελής Βούρος, από άλλο διαγωνιζόμενο και, τόσο οι κριτές όσο και η παραγωγή έδειξαν αδιαφορία και πρόταξαν την τηλεθέαση.

 

Ο μάγειρας του γνωστού εστιατορίου στο Μασούρι «Prego», που δοκιμάζει τις δυνάμεις και τις ικανότητές του στον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής, έγινε στόχος αήθους και αδικαιολόγητης επίθεσης από συμπαίκτη του, σε δοκιμασία ανά ζευγάρι!

Ο «συμπαίκτης» του, έδειξε μια απαράδεκτη, ανοίκεια και … αψυχολόγητη συμπεριφορά, απέναντι στον Παντελή, που επιστράτευσε την υπομονή και το χιούμορ και βγήκε νικητής για άλλη μια φορά.

Χωρίς να χάσει τον έλεγχό του και παρά το συνεχές «μπούλιγκ» που δέχονταν από τον Κύπριο «συμπαίκτη» του, έφτιαξε ΜΟΝΟΣ του ουσιαστικά την συνταγή ζαχαροπλαστικής και πήρε τα εύσημα από τους κριτές.

Ήταν μια άσχημη στιγμή, που προκάλεσε αντιδράσεις στους άλλους παίκτες, στους κριτές αλλά και στο κοινό, που κατέκλυσε με σχόλια αγανάκτησης και αποδοκιμασίας τα social media. Ο Κύπριος παίκτης έγινε αντικείμενο αποδοκιμασιών από τον κόσμο, αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές της σημερινής πρωινής ζώνης, όπου ήταν έκδηλη η συμπαράσταση στον παντελή, που δέχτηκε πλήθος θετικών σχολίων.

Αδικαιολόγητη όμως ήταν η στάση τόσο της παραγωγής όσο και των κριτών, που όφειλαν να παρέμβουν και να προστατεύσουν τον Καλύμνιο διαγωνιζόμενο, αφού εμφανώς είχε στοχοποιηθεί και δεχθεί μια αήθη επίθεση. Η τηλεθέαση των λεγομένων «ριάλιτυ», είναι βέβαια το ζητούμενο, αλλά πάντα υπάρχει το μέτρο, όταν θίγεται η αξιοπρέπεια ενός διαγωνιζόμενου. Δυστυχώς οι εκπομπές αυτού του είδους, στο όνομα της τηλεθέασης, προάγουν ακόμη και την «ανθρωποφαγία». Στρατηγικές, σχέδια «επιβίωσης» και εξόντωσης του «αντιπάλου», αποτελούν το κλίμα αυτών των διαγωνισμών.

«Παλμός της Καλύμνου»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ