MasterChef 3: Η αντίδραση της οικογένειας του Παντελή για την επίθεση του Χαράλαμπου και το «εν κουλί»

0
643

Viral είχε γίνει πριν λίγες ημέρες ο καβγάς του Παντελή Βούρου με τον Χαράλαμπο στο MasterChef 3 . Η επίθεση του Χαράλαμπου Κοτσώνη ήταν πρωτοφανής, όπως εκπληκτική ήταν και η ψυχραιμία του Παντελή Βούρου.

Μάλιστα, από αυτόν τον καβγά έγινε viral και η ατάκα «εν κουλί» του Χαράλαμπου, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από το MasterChef 3.

Το Happy Day συνδέθηκε την Παρασκευή ζωντανά με την Κάλυμνο, όπου βρίσκεται το μαγαζί της οικογένειας του Παντελή Βούρου και συνομίλησε με τον πατέρα του, Μιχάλη και τα δύο αδέρφια του.

Ο πατέρας του Παντελή του MasterChef, ήρεμος και ψύχραιμος όπως και ο γιος του, είπε: «Ο χαρακτήρας του αυτός είναι. Είναι ήρεμος και καλό παιδί. Όταν δουλεύει είναι γρήγορος. Στον καβγά με τον Χαράλαμπο δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Πολλοί μου είπαν ότι αγανάκτησαν, αλλά εγώ το αντιμετωπίζω όπως ο Παντελής. Δεν θέλουμε ούτε εγώ ούτε ο Παντελής να έχουμε κακία ή πρόβλημα. Τίποτα».

Από την πλευρά του, ο Μικές, αδελφός του Παντελή του MasterChef 3, είπε: «Ήταν λίγο παράξενος ο τρόπος του Χαράλαμπου, αλλά εντάξει δεν πειράζει. Παιχνίδι είναι, συμβαίνουν αυτά και ο Παντελής το αντιμετώπισε πολύ σωστά».

Τον καβγά του Παντελή Βούρου με τον Χαράλαμπο Κοτσώνη είχε σχολιάσει και ο κριτής του MasterChef 3 Πάνος Ιωννίδης, καρφώνοντας ουσιαστικά τον Κύπριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ