Στην Κω η Μαρία Αλεξάνδρου

17
4679

Στην Κω έφτασε, περνώντας απαρατήρητη από πολλούς, η γνωστή μέσα από τις συνεντεύξεις της στην τηλεόραση Μαρία Αλεξάνδρου (τα Καρντάσιανς, «Όλα» του αείμνηστου Θέμου Αναστασιάδη, εκπομπή Κατερίνας Καινούργιου κ.α.)

Η Μαρία Αλεξάνδρου, βρίσκεται στο νησί μας ιγκόγνιτο, όχι για να κάνει κάποια εμφάνιση όπως είχε κάνει στο παρελθόν τρεις φορές με επιτυχία, αλλά για να επισκεφτεί τον πολύ καλό της φίλο και συμπατριώτη μας γνωστό Μάνατζερ -Αστρολόγο ο οποίος συνεργάζεται με το δεξί χέρι αστρολόγο του Ερντογάν Αyhan Hali κ με πολλές συνεντεύξεις σε εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης (Καμπούρης, Πετρίδης, Παπαδογιάννης, Κακλαμάνης, Στεφανίδου κ.α), μιας και αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό προσωπικό θέμα.

Η Μαρία Αλεξάνδρου τελευταία δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης και όπως μας δήλωσε ξεκινά πρόβες οσονούπω για να εμφανιστεί ως πρώτο γυναικείο όνομα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Επίσης, της αρέσει ο χορός, το θέατρο, η γυμναστική η αστρολογία και η μεταφυσική…. έχοντας στόχο να ασχοληθεί δυναμικά επιχειρηματικά.

«Έχω έρθει στην Κω πολλές φορές και μ’ αρέσει τόσο πολύ. Είναι από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος και θα μείνω λίγες μέρες. Ενώ, θα ξανάρθω το καλοκαίρι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όποιον δεν τον γνωρίζει.. έχει βγάλει καμία 10αρια ταινίες.. Με Κοινωνικού περιεχομένου..

  2. Φήμες λένε ότι ο αστρολόγος του Ερντογάν Αyhan Hali δεν λέει τα άστρα στον Ερντογάν, αλλά την ημισέληνο!!

  3. Είσαι μεγάλος , τρανός και ξακουστός μάγος. Έλα να μου πεις το κουπακι να σου δώσω να πάρεις τίποτα για το Μαράκι μη το αφήνεις νηστικό.

  4. Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥ!!ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!!!

  5. πρωτο ποια ειναι αυτη?
    και δευτερον
    «τον πολύ καλό της φίλο και συμπατριώτη μας γνωστό Μάνατζερ -Αστρολόγο ο οποίος συνεργάζεται με το δεξί χέρι αστρολόγο του Ερντογάν Αyhan Hali»
    WTF μολις διαβασα?

    • Δεν ξέρεις τον γνωστό αστρολόγο του Ερντογάν…Αyhan Hali ή αλλιώς Ηayvan mavro Hali;
      Μαζί με τα άστρα και την ημισέληνο που ‘λέει’ στον Ερντογάν, ‘λέει’ και τον καφέ και το Tavuk göğsü (Ταούκ Γκιοσού).

  6. ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΛΟΥΜΕΝΑ . ΕΣΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ…… ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ . ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΑΡΩ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

  7. πιοιοι ειστε εσεις ολοι που κρινετε εναν ανθρωπο απαξιωτικα με χυδαιες εκφρασεις?Ατομα που κουβαλατε τεραστια κομπλεξ θα σας προτεινα ψυχιατρο.Ενω δεν κοιτατε τα δικα σας τα προβληματα η θεματα σας ειναι πιο ευκολο να εξιβριζετε τους αλλους για να νοιωσετε εσεις καλυτερα.Αλλωστε το μηδενικο δεν χρωσταει να πει κατι καλο παιρνει παραδειγμα απο την μαυριλα της ψυχης του και ετσι κρινει εξ ιδιων τα αλλωτρια.Τουλαχιστον εγω εχω τα κοτσια να βαλω το ονομα μου απεναντι στα καταπτυστα σχολια σας.Ενω εσεις κρυβεστε…

  8. Το προφίλ Κατερίνα βασιλείου αστρολογα πως γίνεται να έχει φωτογραφίες σου με τη Μαρία Αλεξάνδρου? Μήπως είναι δικό σου κύριε Μέντιουμ? Κι αν ναι Αφού έχεις τόση πέραση γιατί μέσω απ αυτό το προφίλ ζητάς μπέικον,γκούντα Ολλανδίας,τσιγάρα και αλλα πολλά?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ