Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε (ΦΩΤΟ) Το νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και ο γάμος σε μοναστήρι -Κράτησε το μυστήριο κρυφό για μήνες

0
1484

Έκπληξη η ανακοίνωση του γάμου της της βουλευτού της ΝΔ, που έκανε γνωστό το ευτυχές γεγονός  μέσω Instagram – Ο γάμος έγινε πριν λίγο καιρό σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο

Την αποκάλυψη ότι παντρεύτηκε έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, που έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram λεπτομέρειες για τον γάμο της.

Με μια μάλλον αναπάντεχη ανάρτηση, η Έλενα Ράπτη αποκάλυψε ότι ο γάμος της έγινε «πριν από λίγο καιρό» σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Την αποκάλυψη συνοδεύει με φωτογραφία του γάμου της, όπου διακρίνεται να φορά ένα υπέρκομψο νυφικό με δαντέλα στο μακρύ πέπλο. Πάντως, απέφυγε να αναγράψει το όνομα του συζύγου της.

Αναλυτικά, η Έλενα Ράπτη έγραψε στο προφίλ της στο Instagram:

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη 🙏❤️

rapti_gamos
rapti_gamos1
rapti_gamos2

Τι γνωρίζουμε για τον γάμο της Έλενας Ράπτη

«Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα». Με αυτή τη φράση, ο οίκος Celia Kritharioti μοιράζεται τη φωτογραφία της Ελενας Ράπτη και του συζύγου της πλέον από την ημέρα του γάμου της. Ο λογαριασμός του οίκου, σημειώνει πως η πρώτη σε σταυρούς στη Βόρεια Ελλάδα κράτησε την ξεχωριστή ημέρα της μακριά από τη δημοσιότητα ώσπου να περάσουν οι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Από τα όσα αναγράφονται στη λεζάντα της φωτογραφίας, συμπεραίνουμε λοιπόν πως ο γάμος έλαβε χώρα πριν τις εκλογές, με την Έλενα Ράπτη να μην επιθυμεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με τέτοιο τρόπο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του οίκου, μαθαίνουμε επίσης πως ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και σε απόμερο μοναστήρι, ίσως κάπου στη Βόρεια Ελλάδα. «Είθε η δυνατή τους αγάπη και πίστη να τους οδηγεί για το υπόλοιπο της ζωής τους» κλείνει η ανάρτηση για τον γάμο της Ελενας Ράτπη.

Μυστήριο παραμένει για τα μέσα ενημέρωσης και η ταυτότητα του γαμπρού, τον οποίο η Έλενα Ράπτη φαίνεται να θέλει να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνο που γνωρίζουμε από τις διαρροές στο διαδίκτυο είναι πως το μικρό του όνομα είναι Κίμωνας.

Από το 2014 και ως τις αρχές του 2017, η Έλενα Ράπτη διατηρούσε σχέση με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, η οποία και έληξε χωρίς τυμπανοκρουσίες. Τότε, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2011, έλεγε πως δεν ήταν μαζί με την βουλευτή, αλλά ότι συνέχιζε να τη στηρίζει στο φιλανθρωπικό της εγχείρημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ