Αρχική Ειδήσεις Life Style Ο Καλύμνιος Παντελής Βούρος για τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ταξιδιωτικό παιχνίδι...

Ο Καλύμνιος Παντελής Βούρος για τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ταξιδιωτικό παιχνίδι «Globetrotters»(video)

0
431

«Globetrotters», είναι το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, του STAR που ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 στις 9.00 το βράδυ.

Το εν λόγω τηλεοπτικό παιχνίδι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κάλυμνο αφού συμμετέχει ο Παντελής Βούρος o οποίος είχε μία ιδιαίτερη παρουσία στο περσινό Masterchef 2 και ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Παντελής Βούρος με το συμπαίκτη του Χρήστο Μπάρκα αποτελούν το ένα από τα τρία ζευγάρια του νέου τηλεοπτικού ταξιδιωτικού παιχνιδιού «Globetrotters» που θα παρουσιάζει ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης.

Τα άλλα δύο ζευγάρια είναι ο Στέλιος Κρητικός με τον γιο του Μιχαήλ Άγγελο, ο Χάρης Βαρθακούρης με τη σύζυγό του Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και μετά από 45 ημέρες δράσης και περιπέτειας με ταξίδια στις 5 Ηπείρους και σε  12 διαφορετικές Χώρες, ο Παντελής Βούρος επέστρεψε στη βάση του, στην Κάλυμνο και στο μαγαζί του το PREGO στο Μασούρι, όπου σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 τον συνάντησε ο φακός του kalymnos-news.gr .

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Παντελής Βούρος στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς .

Πηγή:kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ