Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με φωτογραφίες του Λιάγκα με τη νεαρή συνοδό Ευαγγελία Τσιορλίδα

1
7312

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πανέμορφη Φαίη Σκορδά τα έχει πάρει άσχημα στο κρανίο με τις φωτογραφίες του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάγκα με τη νεαρή σύνοδο του Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Και προσέξτε, δεν τα έχει πάρει στο κρανίο επειδή ο Γιώργος «έτυχε» να πιαστεί στα πράσα, τα έχει πάρει διότι το ενσταντανέ ήταν από μία εκδήλωση στενού συνεργάτη της, δηλαδή του Θέμη Γεωργαντά.

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα είναι δημοσιογράφος του MAD και πρώην συνεργάτης του Λιάγκα.

«Εμ πώς να μην τα πάρει η Φαίη; Από την μία βγαίνει ο «γαμπρός» και διαψεύδει τα περί τρίτου προσώπου για να προστάτευσει τα παιδιά του από τα σχόλια στο σχολείο και από την άλλη μου «βγαίνει» σε δημόσια εκδήλωση και μου καμαρώνει σαν «γύφτικο σκεπάρνι» με την κοπελίτσα δίπλα του που είναι και πρώην συνεργάτιδα του.

Δεν μπορούσε να περιμένει λίγους μήνες, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Δεν κρατιέται όμως ο Δον Ζουάν»

Τα πίκρα αυτά λόγια προέρχονται από εξαιρετικά κοντινό πρόσωπο της Φαίης Σκορδά και μας μεταφέρει το κλίμα που από ότι καταλαβαίνουμε είναι εξαιρετικά βαρύ έως και ασήκωτο!

Εντύπωση προκαλεί βέβαια πώς όταν γράφτηκε για τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σκορδά-Λιάγκα, τότε το ζευγάρι έπεσε να φάει τους δημοσιογράφους.

Τώρα, πως από όλα αυτά, που έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο εμφανίζεται σήμερα με την νεαρή και ταλαντούχα Τσιορλίδα… άγνωστο. Μάλιστα μετά το πάρτι του Γεωργαντά από το bar, Γιώργος Λιάγκας και Ευαγγελία Τσιορλίδα αποχώρισαν μαζί, αλλά ξεχωριστά. Βέβαια μπορεί ο Γιώργος ως τζέντλεμαν που είναι απλά να συνόδεψε την κοπέλα μέχρι το σπίτι της για να μην χαθεί στο δρόμο διότι είναι και μικρό το κορίτσι.

Σε κάθε περίπτωση η Φαίη Σκορδά δικαιούται να έχει γίνει έξαλλη με τα καμώματα του πρώην της.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ