Τρόμος: Ποιοι επώνυμοι Έλληνες γλίτωσαν στο τσακ από το μακελειό της Κωνσταντινούπολης

0
1367

Πώς γλίτωσαν στο τσακ από το μακελειό της Κωνσταντινούπολης οι Τρύφωνας Σαμαράς, Νίκος Κοκλώνης και Γιάννης Καζανίδης;

Τυχεροί στάθηκαν ένας γνωστός Έλληνας κομμωτής και ένας επιχειρηματίας φίλος του, καθώς είχαν κλείσει τραπέζι για την πρωτοχρονιά στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο σημειώθηκε η τρομοκρατική επίθεση, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 39 άτομα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης και ο Pr Man, Γιάννης Καζανίδης, πέρασαν τα Χριστούγεννά τους στην Κωνσταντινούπολη και επειδή περνούσαν υπέροχα αποφάσισαν να περάσουν εκεί και την Πρωτοχρονιά!

Μάλιστα είχαν κλείσει τραπέζι στο Reina, το διάσημο κλαμπ που σκόρπισε το θάνατο ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης, τελευταία στιγμή δέχτηκε ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα, και αναγκάστηκαν όλοι μαζί να φύγουν από την Κωνσταντινούπολη και να πάνε στη Βαρκελώνη, όπου και πέρασαν την πρωτοχρονιά.

Σοκαρισμένος απ΄όσα έγιναν πήρε στο τηλέφωνο τον μετρ του Ρέινα, με τον οποίο γνωρίζονται και του περιέγραψε με τρόμο όσα είδε τη βραδιά του μακελειού, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 39 άνθρωποι.

«Μου περιέγραψε πως ο κόσμος πανικοβλημένος πηδούσε στο Βόσπορο για να σωθεί από τις σφαίρες. Οι τουρίστες έπεφταν κάτω από τα τραπέζια για να σωθούν και ο δολοφόνος έσκυβε και τους πυροβολούσε στο κεφάλι για να σκοτωθούν» είπε o Nίκος Κοκλώνης περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο μετρ του μαγαζιού!


 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ