Μάρθα Καραγιάννη: Αποκάλυψη! Η διάγνωση για την υγεία της (pics+vid)

0
787

Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού, Μάρθας Καραγιάννη – Τι αποκάλυψε ο καλός της φίλος Δημήτρης Σούρας

Eδώ και λίγες ημέρες η αγαπημένη ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/02), στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, ανέφερε τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της.

«Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για εμετό. Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός», ανέφερε ο Δημήτρης Σούρας.

Δείτε στη gallery τι αναφέρει για την πορεία της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη ο καλός της φίλος:

martha-karagianni.jpg
01
«Όταν έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε λοιπόν ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμα που είναι ο φύλακας άγγελός της και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας. ΑΠΕ-ΜΠΕ
Και πρόσθεσε: «Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ