«Έφαγα κοκορέτσι 40 λεπτά πριν, πού να τραγουδήσω;»: Ο Νότης Σφακιανάκης για τη λιποθυμία του στην πίστα (BINTEO)

1
3283

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε χθες βράδυ κανονικά στον Βοτανικό και αποκάλυψε από μικροφώνου για ποιο λόγο κατέρρευσε το βράδυ της Παρασκευής

Ένα 24ωρο μετά τη λιποθυμία του στην πίστα, ο Νότης Σφακιανάκης αναφέρθηκε στο περιστατικό, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στον «Βοτανικό» το βράδυ του Σαββάτου. Ο δημoσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ήταν -όπως και το βράδυ της Παρασκευής- και πάλι παρών, όσο ο τραγουδιστής περιέγραφε ότι «χθες έγινε ένα περιστατικό, ήταν δοκιμαστικό, κατάλαβα ότι οι άνθρωποι γύρω μου είναι όλοι σε ετοιμότητα. Πλάκα κάνω. Έφαγα κοκορέτσι 40 λεπτά πριν. Βγαίνεις να τραγουδήσεις; Πού να τραγουδήσεις; Πού να βρεις την αναπνοή; Εσύ καλά μου τα ‘λεγες, εγώ τα άκουγα παράλογα».

O Νοτης Σφακιανάκης μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε και ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξή ❗️

Το βράδυ της Παρασκευής, ο τραγουδιστής λιποθύμησε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα πάνω στην πίστα. Αισθάνθηκε αδιαθεσία, είχε τάση προς εμετό την ώρα που τραγουδούσε, οπότε μεταφέρθηκε στο καμαρίνι του και δεν εμφανίστηκε στο δεύτερό του πρόγραμμα. Όπως και είχε διαπιστωθεί το πρόβλημα δεν ήταν κάτι σοβαρό, απλά του προκάλεσε στομαχικούς ιλίγγους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ