Νέο ρεσιτάλ κατινιάς από Σπυροπούλου: Γιατί έφυγε με κλάμματα από τον Βέρτη λόγω Κοτσοβού, με ποια τον έπιασε [φωτο]

1
1997

Ποιο το νέο επεισόδιο στη «σαπουνόπερα» Σπυροπούλου-Κοτσοβού;

Κακό ποδαρικό έκανε το 2017 στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μπορεί να πήρε ανάσα για την εκπομπή της ωστόσο τα προσωπικά της πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Κυριακή βράδυ:

Όπως αναφέρει το nassosblog.gr, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνά τις πύλες του νυχτερινού κέντρου της Πέτρου Ράλλη όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης μαζί με δύο φίλες της. Οι μετρ την οδηγούν σε ένα από τα κεντρικά στα τραπέζια.

Σε μικρή απόσταση βρίσκεται ο Γιώργος Κοτσοβός μαζί με φιλική του παρέα μεταξύ των οποίων μια μελαχρινή καλλονή με εντυπωσιακές αναλογίες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το που τους βλέπει τα χάνει ωστόσο η αντίδρασή της είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη φορά στα μπουζούκια της παραλιακής.

Ούτε καυγάδες, ούτε φασαρίες ούτε τίποτα, καθώς φαίνεται πως πήρε το μάθημά της την πρώτη φορά, με το ξεκατίνιασμα να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Έτσι λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρακολουθούσε επί ένα τέταρτο τον πρώην αγαπημένο της Γιώργο Κοτσοβό να διασκεδάζει χωρίς να δίνει καμία σημασία στον περίγυρο.

Μετά από ένα τέταρτο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ- αποχώρησε κλαμμένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση από το νυχτερινό κέντρο.

Διαβάστε ποιο το επεισόδιο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιώργο Κοτσοβό σε νυχτερινό κέντρο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ