Γρηγόρης Αρναούτογλου : “Σκέφτομαι να κάνω ξανά τον Όμορφο Κόσμο…”

0
403

Τηλεόραση χωρίς Γρηγόρη Αρναούτογλου δε νοείται! Το αγαπημένο παιδί των media που έχει κερδίσει επάξια θέση στην καρδιά των τηλεθεατών όλα αυτά τα χρόνια μιλάει στο Mediaday.

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής,νοσταλγεί τον “Όμορφο Κόσμο” και σκέφτεται σοβαρά να τον επαναφέρει πάλι στις οθόνες μας!

Στους νικητές της σεζόν στα μάτια του είναι σίγουρα ο Νίκος Μουτσινάς, μιλάει για την αδυναμία του στην Μαρία Μπεκατώρου, αλλάζει κανάλι όταν αρχίζουν τα κουτσομπολιά στο Masterchef, ενώ θα αποχωρήσει από την τηλεόραση, όταν τον εγκαταλείψει το χιούμορ του!

Γρηγόρη,η τόσο μεγάλη επιτυχία που έχεις σημειώσει όλα αυτά τα χρόνια σε φορτώνει πάντα με ένα άγχος για το αύριο;
“Δόξα τω Θεώ, έχω βιώσει πάρα πολλές επιτυχίες, αλλά έχουν υπάρξει και αποτυχίες. Οπότε αυτό πάντα σταθμίζει τα πράγματα. Πάντα μ’ ενδιέφερε η επιτυχία των εκπομπών που παρουσιάζω, αλλά πάντα μ’ ενδιαφέρει να ‘ναι καλό και αξιοπρεπές το αποτέλεσμα που βγαίνει”.

Αυτό τον καιρό βλέπουμε σε επανάληψη από το MEGA, τον “Όμορφο Κόσμο”. Νοσταλγείς καθόλου τις απλές εκείνες εποχές που ερχόσουν σε επαφή με τον απλό κόσμο;
“Ναι, τις νοσταλγώ πάρα πολύ, και πολύς κόσμος μου λέει να ξαναβγώ να ξανακάνω αυτή την εκπομπή. Και για να είμαι ειλικρινής, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω”.

Δεν υπάρχει εκπομπή σου που να μην έχουμε αγαπήσει. Στο πρωινό ψυχαγωγικό κομμάτι θα έλεγες πάλι ναι ή θεωρείς το βραδινό σόου είναι αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο;
“Κατ’ αρχάς σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όσο για το πρωινό που λες, δεν λέω ποτέ όχι σε τίποτα που αφορά την δουλειά μου. Είμαι στην καλύτερη ηλικιακή και επαγγελματική φάση της ζωής μου και νιώθω πλέον και λόγω εμπειρίας ότι θα μπορούσα να κάνω πολύ ωραία πράγματα. Το βράδυ το αγαπάω πάρα πολύ, αλλά φαντάσου ότι κάθε πρωί ξυπνάω στις 6:00 για να κάνω πρωινό στο ραδιόφωνο. Οπότε είναι δύο «ζώνες» που δεν έχουν φύγει ποτέ από τη ζωή μου”.

Πως γίνεται ένας άνθρωπος της δικής σου εμπειρίας με τον χρόνο να μην φθείρεται, να μην χάνει το χιούμορ του και να μας προσφέρει απλόχερα γέλιο;
“Δε νομίζω ότι συμβαίνει αυτό που λες. Είχα κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου για διάφορους λόγους. Όμως είναι ανθρώπινο αυτό. Γενικά πάντως την δουλειά μου την αγαπάω πάρα πολύ και μόνο όταν θα νιώσω ότι δεν μπορώ πλέον να έχω χιούμορ και να δημιουργώ χιουμοριστικές καταστάσεις, τότε θα φύγω”.

Υπάρχουν άτομα που ξεχωρίζουν στην φετινή τηλεοπτική σεζόν στα μάτια του Γρηγόρη;
“Υπάρχουν αρκετοί, απλά δεν θέλω να ξεχάσω κάποιον και να τον αδικήσω. Για παράδειγμα, ένας από αυτούς ήταν ο  Νίκος Μουτσινάς. Και φέτος ήταν πολύ καλός, θεωρώ”.

Πρέπει να έχεις μια αδυναμία έχουμε διακρίνει στην Μαρία Μπεκατώρου μιας και την καλείς συχνά στις εκπομπές σου, σωστά;
“Η Μαρία είναι κάτι παραπάνω από φίλη. Την συμπαθώ και την εκτιμώ ιδιαίτερα και θεωρώ ότι η Μαρία διανύει και αυτή μια καταπληκτική σεζόν. Είναι υπέροχη και στα δυο προγράμματα που παρουσιάζει”.

Έχοντας περάσει και ο ίδιος από παιχνίδι μαγειρικής του ANT1. Βλέπεις Masterchef; Ποιά είναι η σχέση σου με την κουζίνα;
“Δεν το βλέπω καθημερινά, έχω πιάσει τον εαυτό μου την στιγμή μιας συνταγής να παρακολουθώ πώς εξελίσσεται. Αλλά όμως δεν έχω καθόλου αντοχή την ώρα που αρχίζουν τα «κουτσομπολιά». Δυσκολεύομαι πολύ να αφιερώσω χρόνο αυτήν την περίοδο σε διαμάχες ανθρώπων, δεν μ’ ενδιαφέρουν καθόλου”.

Πως βίωσες την δύσκολη περίοδο του κορονοϊού, φοβήθηκες με τόσο θάνατο γύρω μας;
“Πιο πολύ φοβάμαι την κακή ζωή, παρά οτιδήποτε άλλο. Όσο για την περίοδο του κορονοϊού, ήμουν σπίτι όπως όλοι μας. Προσπάθησα να στείλω κι εγώ το μήνυμα ότι όλοι πρέπει ν’ ακολουθούμε τους κανόνες”.

Σε κέρδισε σαν πολίτη, η κυβέρνηση μας, με δυο πολύ ευηπόληπτα πρόσωπα στις φαρέτρες της, τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά;
“Θεωρώ ότι στην αντιμετώπιση της κρίσης τα πήγε εξαιρετικά καλά η κυβέρνηση. Και αυτό δεν είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα, αλλά παγκόσμιο. Και τους ευχαριστούμε για τα αντανακλαστικά που είχαν”.

Πηγή: https://mediaday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ