Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου με τηλεθεατή: «Άντε γεια! Κλείστε τον» [video]

13
1136

Γιατί έγινε έξω φρενών με τηλεθεατή η Τατιάνα Στεφανίδου;

Εκτός εαυτού βγήκε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Από τα θέματα που απασχόλησαν ήταν η εισβολή Χρυσαυγιτών σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, όπου πρόκειται να φοιτήσουν προσφυγόπουλα.

Η παρουσιάστρια έβγαλε στον αέρα της εκπομπής γονείς από το σχολείο, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί ήδη καταγγελίες για ξύλο στο χώρο του σχολείου, με κάποιους να υπογραμμίζουν την αδιαφορία της αστυνομίας σχετικά με το συμβάν.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια κάλεσε τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκπομπή να παρέμβει, εάν υπήρχε κάποιος που ήθελε να βγει στον αέρα, και λίγο μετά ήρθε η τηλεφωνική παρέμβαση, που έμελλε να κάνει έξαλλη την παρουσιάστρια.

Ένας γονιός παιδιού από το σχολείο στο Πέραμα βγήκε επώνυμα στον αέρα και ζήτησε από την Τατιάνα Στεφανίδου να αποκαταστήσει την αλήθεια, λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν προκάλεσε κανέναν, αλλά αντίθετα υπήρχαν ΜΚΟ και αριστεριστές που προκάλεσαν.

Εκείνη ήταν η στιγμή που η Τατιάνα Στεφανίδου αντέδρασε: «Ααα είστε Xρυσαυγίτης και πήρατε να υπερασπιστείτε αυτές τις πράξεις. Άντε γεια! Κλείστε τον παρακαλώ πολύ. Θα συνομιλήσω με τον Χρυσαυγίτη πήρε να υπερασπιστεί αυτή την πράξη; Κι ας με βρίσει η Χρυσή Αυγή όσο θέλει… ούτως ή άλλως το κάνει χρόνια, δεν με πειράζει».

Δείτε το διάλογο στο 2:39:

ΠΗΓΗgossiplife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ente mori petameni pou seplironoume tzapa ksefti pou to pezis k kapia mia patsavoura k misi eisai ala prepi apo ayrio kanenas namin vali to Ε giana min pari oute ena noumero to noumero….

    • ΕΤΣΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ…

  2. Αυτή είναι η δημοκρατία κατά Τατιάνα που θα είναι και υποψήφια με την ΝΔ. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντρούλης της. Άντε γειά Τατιάνα και πέσε ακόμα χαμηλότερα. Στα τέσσερα.

  3. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΑΛΗΣ,ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ…………. , ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ, ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ……..

    • Εγώ δεν είμαι πλούσιος και δεν έχω πρόβλημα τα παιδιά μου να πάνε σχολείο με τα παιδιά μεταναστών. Έχω όμως πρόβλημα να πάνε σχολείο με τα δικά σου μωρή ψηλομύτα ρατσιστική παλιοσαβούρα που σου επέτρεψε ο Θεός να αναπαραχθείς!

  4. Ανοιχτή παραδοχή των -στημένων στα… τέσσερα!- τριτομνημονιακών λακέδων της Μέρκελ, του Σόρος και των απανταχού της γης διεθνών τοκογλύφων, ότι το κατοχικό ψευδοκράτος τους είναι σε πλήρη συνεργασία με την παρακρατική τους τσογλαναρία, για να εμποδίσει τις νόμιμες πολιτικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, αποτελεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος. Ιδού: «Να είναι σίγουροι οι υπόδικοι εγκληματίες νεοναζιστές, ότι ούτε η Πολιτεία, ούτε το συγκροτημένο δημοκρατικό, αντιφασιστικό κίνημα δεν θα τους αφήσει να στάξουν το δηλητήριό τους σε νεανικές ψυχές. ».
    Ο σταλινισμός των λακέδων του Μνημονίου, δε θα περάσει! Και στο τέλος, οι θλιβεροί λακέδες θα καταλήξουν εκεί που τους πρέπει: στα σκουπίδια της Ιστορίας!
    (ΥΓ): Αφού πρώτα επιστρέψουν –μέχρι το τελευταίο φράγκο!- τα κλεμμένα από «επιδοτήσεις», «προγράμματα» και μυστικά κονδύλια, που έχουν φάει!

  5. Ρεπορτάζ ΑΝΤ1 για τα γεγονότα στο δημοτικό σχολείο Περάματος - ΒΙΝΤΕΟ

    Για πολλοστή φορά το σύνολο των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών Μέσων αναπαρήγαγε δίχως καμία διασταύρωση και έλεγχο συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής για δήθεν τραμπουκισμούς στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, όπου οι Έλληνες Γονείς αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία 86-0 να μην επιτρέψουν την ενσωμάτωση των παιδιών των λαθρομεταναστών στο σχολείο.
    Το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 παρουσίασε και την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για ειρηνική παρέμβαση ύστερα από πρόσκληση και έδειξε πλάνα όπου ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός συνομιλεί με τους γονείς του σχολείου.Να σημειωθεί πως στην μαρτυρία γονέα που παρουσιάζεται στο τέλος του ρεπορτάζ δεν γίνεται λόγος για επεισόδια από μέλη του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής, αλλά από άγνωστους εξωσχολικούς.https://www.youtube.com/watch?v=3hYr-mdor8g

  6. ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

  7. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ- ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΤΡΟΛΕΥ

    ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

  8. Ακόμα και η εγκεφαλικά ανάπηρη τατιάνα μοιράζει εγκεφαλικά και άκυρα στα φασισταριά..!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ