Ξεκαρδιστικό! Η ατάκα της Ελένης Γερασιμίδου για τη σeξουαλική επαφή με τον άντρα της που μας τρέλανε! Έπεσε κάτω από τα γέλια ο σύζυγός της!

0
2222

Η Ελένη Γερασιμίδου δεν έχει απασχολήσει σχεδόν ποτέ με την προσωπική της ζωή αλλά σε συνέντευξη που δίνει η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο, στο Youweekly.gr και την Άννα Σαριγιάννη, αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην ερωτική τους ζωή!

Η γλυκύτατη ηθοποιός με την αρκετή δόση χιούμορ που την διακρίνει, απαντά σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου: «Το βαρέθηκα το σπορ αυτό, είμαι 67 χρονών γυναίκα, αυτός δεν ξέρω τι κάνει. Αν θέλει τέτοια να πάει αλλού,δεν χρειάζεται να μου το πει», δήλωσε χαρακτηριστικά! Μετά από αυτή την ειλικρινέστατη και άκρως αφοπλιστική απάντηση της Ελένης, ο σύζυγος της ξέσπασε σε γέλια μη μπορώντας να ανταποκριθεί σε άλλες ερωτήσεις.

Συν τοις άλλοις, η ηθοποιός αποκαλύπτει τα σκαμπανεβάσματα του γάμου της με τον συνάδελφο και σύζυγό της Αντώνη Ξένο αλλά και τις καθημερινές κρίσεις που περνούν και πως τις ξεπερνούν.

Έπειτα από αυτή την ξεκαρδιστική συζήτηση το αγαπημένο ζευγάρι ανέφερε λεπτομέρειες στο Youweekly.gr για την επιτυχημένη παράσταση που ανεβάζουν αυτό τον καιρό στο θέατρο. Σίγουρα πρέπει να πάτε να την παρακολουθήσετε. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Youweekly.gr στο παρακάτω βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ