Χαμός με Μελάνια Τραμπ: Ο πρώτος χορός του προεδρικού ζεύγους. Η β@ζιτα κι ο παππούς της [video]

1
2339

Τρελό χαμό έχει προκαλέσει η Μελάνια Τραμπ με τον χορό της με τον κατά πολύ μεγαλύτερο της νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ και τις καλλίγραμμες καμπύλες της.

Μετά το «αντάρτικο» της Μελάνια στον Ντόναλντ Τραμπ τη μέρα της ορκωμοσίας, η Σλοβένα Πρώτη Κυρία συνεχίζει να του κλέβει την παράσταση.

Ο πρώτος χορός για το προεδρικό ζεύγος Trump πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ και φυσικά αυτή που έκλεψε τις εντυπωσείς και μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν η Πρώτη Κυρία, Melania Trump.

Το πρόγραμμα του προεδρικού ζεύγους περιελάμβανε την εμφάνιση στις τρεις επίσημες δεξιώσεις που παρατέθηκαν προς τιμήν του αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας.

Οι δύο πρώτες δεξιώσεις να τονίσουμε, πως έγιναν στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον και η τρίτη, των Ενόπλων Δυνάμεων, σε Μουσείο.

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του χόρεψαν για πρώτη φορά ως προεδρικό ζεύγος και επέλεξαν μια διασκευή του τραγουδιού «My Way».

Τα βλέμματα, όπως ήταν αναμενόμενο δεν έκλεψε ο Trump αλλά η σύζυγος του η οποία φορούσε μια μάξι τουαλέτα στο χρώμα του πάγου.

Για ακόμα μια φορά ο Donald Trump δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει, πως του φέρθηκαν άδικα και πως τον είχαν υποτιμήσει ενώ τόνισε, ότι στόχος του και την ομάδας του είναι να κάνουν την Αμερική ξανά μεγάλη.

Δείτε τον χορό του ζεύγους Ντόναλντ-Μελάνια Τραμπ:

 Η Μελάνια Τραμπ έχει δηλώσει οτι ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα τον Ντόναλντ Τραμπ γι’ αυτό και τον παντρεύτηκε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν θυμάμαι για άλλα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας να έχει αναρτηθεί τέτοιος τίτλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ