Οριστικό τέλος για Καραβάτου – Κατσούλη στο Έψιλον: «Το λόγο τώρα έχει μόνο η δικαιοσύνη»

0
1509

Τι ανακοίνωσε το Έψιλον για την εκπομπή της Καραβάτου με τον Κατσούλη;

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους παρουσιαστέςΚατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και καλή συνέχεια».

Αυτή ήταν η επίσημη ανακοίνωση του Έψιλον.

Για την ιστορία τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι η εκπομπή θα «κοβόταν» αλλά από το σταθμό των Μελισσίων δεν έλεγαν τίποτα…!

Από τη Δευτέρα μάλιστα αλλάζει η ροή στην πρωινή ζώνη του EPSILON.

Έτσι καθημερινά, από τις 7:45 θα βγαίνει στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου που με την εκπομπή της «Φτιάξε καφέ να σου πω» θα παραμένει πλέον έως τις 11:30 για να παραδίδει σκυτάλη στη Χριστίνα Λαμπίρη που θα ξεκινάει την εκπομπή της «La Biri Biri» στις 11:45 και θα αποχαιρετά τους τηλεθεατές στις 15:30.

Οι αλλαγές αυτές θα δρομολογηθούν από Δευτέρα, ενώ θεωρείται ότι αύριο θα βγουν στον αέρα όπως έβγαιναν από την αρχή της σεζόν και θα προβληθεί επανάληψη της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό»…

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου δεν πρόλαβαν να αποχαιρετήσουν το κοινό τους..

Τι απάντησε όμως ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής στην επίσημη ανακοίνωση του Έψιλον και προκάλεσε εντυπώσεις;

«Από αύριο δε θα είμαστε πια μαζί. Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη παρέα, την αγάπη και την στήριξη. Για όλα τα υπόλοιπα το λόγο από εδώ και πέρα έχει η δικαιοσύνη και μόνο. Προσοχή στις ψευδείς αναδημοσιεύσεις των γεγονότων!» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Αυτό είναι το μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη μετά το τέλος του «Έτοιμο το πρωινό» από το Epsilon.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ