Αγνώριστος ο Σταμάτης Κραουνάκης: Ξυρίστηκε μετά από… 40 χρόνια. Πως είναι video

0
1710

Γιατί ξυρίστηκε μετά από 40 ολόκληρα χρόνια ο Σταμάτης Κραουνάκης;

Με την κάμερα να καταγράφει βήμα-βήμα την αλλαγή, αποκάλυψε οΣταμάτης Κραουνάκης τo νέο του look, εξηγώντας, παράλληλα, τον λόγο που πήρε την μεγάλη απόφαση.

Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης αποφάσισε να ξυρίσει το πλούσιο μούσι του μετά σαράντα χρόνια, όπως βλέπουμε σε βίντεο που δημοσίευσε η Lifo.

Όπως λέει ο ίδιος όσο τον ξυρίζουν, αφορμή για την «μεταμόρφωσή» του στάθηκε ο νέος ρόλος που θα ενσαρκώσει, αυτός του Βικτόρ, ενός 9χρονου αγοριού, το οποίο χαρακτηρίζει «παιδί παρά φύσει».

Η σουρεαλιστική κωμωδία Βικτόρ ή Τα Παιδιά Στην Εξουσία, του Ροζέ Βικτράκ, θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, με τον ΣταμάτηΚραουνάκη να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να υπογράφει το λιμπρέτο και τη μουσική.

Την ημέρα των γενεθλίων του, το μέχρι πρότινος παιδί-υπόδειγμα, με την προδιαγεγραμμένη «καριέρα μοναχογιού» της αστικής τάξης, αποφασίζει να «τινάξει το σπίτι του στον αέρα», ξεσκεπάζοντας με βίαιο τρόπο όλη την υποκρισία της οικογένειας και της τάξης του…

Δείτε το βίντεο με την «μεταμόρφωση» του Σταμάτη Κραουνάκη εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ