Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε για πρώτη φορά έναν όρο του συμβολαίου της από το 1995 μέχρι σήμερα

0
1540

 

Μετά από πολλά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκε τηλεοπτικά με το Μίλτο Μακρίδη. Οι δυο τους είχαν περάσει πολλές στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες και για πρώτη φορά μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές κάποια από τα… μυστικά τους.

Η Ελένη αποκάλυψε πως πριν από εκείνη είχαν κάνει πρόταση στο Μίλτο Μακρίδη να παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ ο οποίος όμως αρνήθηκε. Εν συνεχεία, η παρουσιάστρια του ζήτησε τη γνώμη του για το αν έπρεπε να πει το «ναι» και να αναλάβει την παρουσίαση.

«Θυμάσαι Μίλτο τι μου είχες πει όταν σου είπα ότι μου έκαναν πρόταση για τον πρωινό καφέ; Ήσουν θετικός… πολύ θετικός» ανέφερε η Ελένη με εκείνον να απαντά «και σου είπα όλη την πορεία που θα έχεις…».

Ενώ στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε τον καλεσμένο της και αποκάλυψε: «να πω και κάτι που σου χρωστάω… όταν ήρθε η ώρα να υπογράψω το πρώτο μουσυμβόλαιο πήρα το Μίλτο τηλέφωνο και καθίσαμε και το διορθώσαμε μαζί. Θυμάμαι τρία πράγματα ήταν σημαντικά και μου είπες αυτό και αυτό θα τα βγάλεις, ένα από αυτά θα στο θυμίσω τώρα «όχι παρουσιάστρια του καφέ «κεντρική και μόνο αυτή» και θέλω να σου πω ευχαριστώ γι’ αυτό γιατί αυτές τις διορθώσεις από το 1995 τις έχω κρατήσει μέχρι τώρα το 2017», δήλωσε με το Μίλτο Μακρίδη να συγκινείται.

Οι αποκαλύψεις όμως δε σταμάτησαν εκεί…

Δείτε κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ