Γιώργος Λιάγκας: Δείτε τη νέα σύντροφο για πρώτη φορά – Κλάμα η Φαίη [φωτο]

0
4465

Ποια η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα;

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά είναι ξανά ερωτευμένος.

Μπορεί ο ίδιος τόσο καιρό να κρατούσε τον δεσμό του μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας όμως… τίποτα δεν μένει για πολύ κρυφό.

Καιρό τώρα ο παρουσιαστής απολάμβανε την συντροφιά μιας όμορφης μελαχρινής γυναίκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας χθες έκανε την πρώτη κοινή τους εμφάνιση.

Ο παρουσιαστής έφτασε σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη νέα σύντροφο του, μία φίλη της και τον Γιάννη Λάτσιο…

Δεν είναι όμως αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα… Ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο κέντρο χέρι – χέρι με την αγαπημένη του αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα… σχεδόν δηλαδή.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ζήτησε από τους φωτογράφους αν θέλουν να φωτογραφίσουν μόνο αυτόν και όχι την αγαπημένη του, με το γνωστό «νταϊλίδικο» βλέμμα του.

Εκείνη όλη την διάρκεια της βραδιάς στεκόταν διακριτικά δίπλα του και απολάμβανε το πρόγραμμα… Οι επαφές τους ήταν μαζεμένες, καθόντουσαν δίπλα δίπλα, απέφευγαν τα πολλά ενσταντανέ και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η σχέση τους κρατάει εδώ και λίγους μήνες. Ο παρουσιαστής με την συγκεκριμένη κοπέλα φλέρταραν για αρκετό διάστημα πριν δέσει το γλυκό.

Η κοπέλα είχε τους ενδοιασμούς της και κράταγε μία απόσταση καθώς δεν ήξερε πόση έκταση θα πάρει το θέμα του διαζυγίου του με την Φαίη Σκορδά.

Αφού είδε ότι ο Γιώργος αυτά που της υποσχέθηκε, τα τήρησε, δηλαδή να είναι ξεκάθαρες οι σχέσεις με την πρώην -πλέον- γυναίκα του, εκείνη ενέδωσε στον έρωτα του.

Ο Γιώργος Λιάγκας πέρασε πολλά στάδια μέχρι να καταλήξει στην συγκεκριμένη κοπέλα.

Ο ίδιος πιέστηκε πολύ από την όλη κατάσταση και την φθορά στον γάμο του με την Φαίη Σκορδά, με αποτέλεσμα οι επαφές του με γυναίκες να είναι περιστασιακές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα έντονο φλερτ με την πρώην συνεργάτιδα του, Ευαγγελία Τσιορλίδα, κάτι που η ίδια μιλώντας στο περιοδικό YOU το διέψευσε – για ευνόητους λόγους-, όμως ο παρουσιαστής έσπασε τους φραγμούς του και αποφάσισε να κάνει οριστικά μία νέα αρχη!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ