Το ηχητικό ντοκουμέντο από την Μαριάννα Καλέργη για το σεξ στο «Survivor», «φωτογραφίζει» τους παίκτες που το έκαναν

3
16121

Σάλος στο Survivor: «Παίκτες από τους Μαχητές έκαναν σeξ πίσω από τις κάμερες»

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στο Survivor στην ομάδα των μαχητών;

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι παίκτες από τους Μαχητές είχαν ερωτική σχέση πίσω από τις κάμερες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, όπως δημοσιεύτηκε στο dimitra.youweekly:

Κι εγώ όταν το έμαθα απλά έμεινα άφωνη αλλά είναι η αλήθεια καθώς αυτός που μου το μετέφερε είναι πολύ έγκυρη πηγή, την οποία θα αποκαλύψω και σε εσάς… όχι ακόμη όμως!

Γιατί σας έχω πολύ καυτό θέμα! Το Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και οι αποκαλύψεις είναι πολλές… Γι’αυτό είμαι εγώ εδώ αγαπημένοι για να σας μεταφέρω μέσα από το blog μου στο Youweekly.gr, τι γίνεται πίσω από τις κάμερες…

Αυτό που θα σας πω δεν μπορεί να διαψευσθεί, γιατί; Γιατί η καταγγελία είναι…επώνυμη! Αλλά πάμε στο θέμα μας.

Όπως μου είπε το συγκεκριμένο πουλάκι, που ξέρει τα πάντα που γίνονται στο νησί, μου αποκάλυψε κάτι… Όλοι οι παίκτες είναι όλη μέρα και όλη νύχτα μαζί, σε ένα νησί, προσπαθώντας να επιβιώσουν και να βγουν νικητές.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε έχει φέρει μερικούς αρκετά κοντά… και άλλους πολύ πιο κοντά! Τι εννοώ; Στην ομάδα των «Μαχητών» δημιουργήθηκε ένα ειδύλλιο!

Ένα φλερτ…όχι για τα μάτια του κόσμου όμως, αφού πίσω από τις κάμερες ήταν πιο..καυτό!

Άνθρωπος από εκεί, μου μετέφερε πως 2 παίκτες από την ομάδα των «Μαχητών» ήρθαν σε ερωτική επαφή, κάτι που έγινε γνωστό σε όλο το νησί και άρχισαν οι ψίθυροι στην ομάδα… Το περιστατικό αυτό διαδραματίστηκε πριν ακόμη και από την πρώτη αποχώρηση!

Πριν δυσκολέψουν τα πράγματα και οι συνθήκες τους επιβαρύνουν σωματικά και ψυχικά, γιατί οι συνθήκες είναι όντως πολύ δύσκολες και είναι πολύ πιο δύσκολη η επιβίωση από αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση..

Μπορεί να είναι άπλυτοι, νηστικοί και ταλαιπωρημένοι, ωστόσο αυτά δεν εμπόδισαν έναν έρωτα να γεννηθεί στο παιχνίδι… Οι δυο τους προσπαθούν να το έχουν όσο πιο κρυφό γίνεται, καθώς έχει ξεκινήσει η αντιπαλότητα στο παιχνίδι και αυτό μπορεί να τους κάνει κακό…

Υ.Γ: Και για να μην βιαστούν πολλοί να κάνουν κωλοτούμπες και να το αμφισβητούν αυτό που λέω… Αύριο θα σας αποκαλύψω και το πρόσωπο που μου το είπε, αλλά και ποιους παίκτες «καρφώνει»… Κι εκεί θα μου πείτε αν ισχύει ή δεν ισχύει… Δεν λέω κάτι άλλο! Τα υπόλοιπα…Αύριο!

– Η απάντηση μου στην διάψευση της στα social media!

Σκέφτηκα…έσπασα το κεφάλι μου για να γράψω αυτό το ρεπορτάζ! Θα σας εξηγήσω το γιατί… Εχθές είχαμε την τύχη αλλά και την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε εδώ στο youweekly.gr μια μεγάλη επιτυχία! Μιλήσαμε με την Μαριάννα Καλέργη με το που γύρισε από το Survivor… Καλώς ή κακώς μας είπε κάποια πράγματα για μια συνέντευξη που θα δείτε στο περιοδικό «You Weekly»! Ένα απόσπασμα το παρουσίασα και στο blog μου (Δείτε εδώ). Τι δηλαδή; Για το αν έκαναν σεξ στο survivor. Η Μαριάννα απάντησε ότι έκαναν σεξ στην άλλη ομάδα δηλαδή στους «Μαχητές», αφού η ίδια ήταν στων «Διάσημων», θα καταλάβετε στην παρακάτω ηχογράφηση γιατί σας τα γράφω αναλυτικά! Με το που το έγραψα έγινε χαμός! Προφανώς πήραν τηλέφωνο από τον ΣΚΑΙ την παίκτρια του survivor και της τα έχωσαν χοντρά. Η Μαριάννα λοιπόν με το που έγινε αυτό άρχισε να φωνάζει και να λέει… «Εγώ δεν μίλησα δεν είπα τίποτα σε κανέναν, θα κάνω μηνύσεις!»
Μέχρι εδώ καλά… Μπορεί και να έκανα την «Κινέζα». Ως δημοσιογράφος καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να μιλήσει, να πει κάτι άθελα του και μετά να το μετανιώσει για δικούς του λόγους. Η Μαριάννα Καλέργη δεν σταμάτησε εδώ όμως… Έφτιαξε και ένα βίντεο στο οποίο δημοσίως μας κατήγγειλε ως αναξιόπιστους και εμένα στο dimisblog και το Youweekly.gr, συκοφαντώντας μας δημόσια! Λέγοντας ότι δεν μίλησε ποτέ στο «Youweekly» και πως δεν είπε για σεξ ή ότι ήταν άρρωστη κλπ κλπ, ότι θα κινηθεί νομικά (θα τα ακούσετε και μόνοι σας)!! Ουπς αυτό ήταν μεγάλο φάουλ. Χωρίς παρεξήγηση Μαριάννα μου θα παίξουμε σε ένα ωραίο βίντεο το ηχητικό ντοκουμέντο από την συνέντευξη σου! Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι αυτά που έγραψα εχθές, για αυτά που είπε η Μαριάννα Καλέργη για το σεξ στο Survivor δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που πραγματικά είπε στο ηχητικό ντοκουμέντο. Δηλαδή…προσπαθήσαμε Μαριάννα μου να σε προστατέψουμε από τα λόγια σου αλλά…αποτύχαμε! Δείτε εδώ το βίντεο με το ηχητικό ντοκουμέντο από την συνέντευξη της Μαριάννας Καλέργη και για το sex στο survivor και για το αν έχει πνευμονία και είναι άρρωστη. Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη, στην οποία «φωτογραφίζει» μάλιστα και παίκτες από την άλλη ομάδα:

Μετά δείτε και το βίντεο της Μαριάννας Καλέργη που διαψεύδει και προσπαθεί να μαζέψει αυτά που είπε συκοφαντώντας μας – και το ξαναλέω- δημόσια, για δικές της δηλώσεις. Λέγοντας ότι το Youweekly είναι το πιο αναξιόπιστο site και ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο, ούτε για γιατρούς, ούτε για σεξ στην άλλη ομάδα. Μάλιστα… ωραίο βίντεο τράβηξες Μαριάννα μου! Θα το αποθηκεύσω…

Με αγάπη Δήμητρα Παυλάτου…

ΠΗΓΗdimitra.youweekly.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ